Homepage  / Ultimul număr

Radu Moraru se umfla-n piept!

Radu Moraru se umfla-n piept!

de Redactia Tvmania

Pe Radu Moraru nu il caracterizeaza cu siguranta modestia in exces. Extrem de sigur pe el si de ceea ce reprezinta, Nasul ne-a vorbit despre faptul ca, anul acesta, vrea sa ia caimacul!
„Nasul – un talk-show pentru poporul meu”. Cam pompos, nu? Asa ne-am zis si noi, dar, lui Radu Moraru, acest slogan i se pare cel mai bun, fiindca, spun el, surprinde cu acuratete intentiile „Nasului”. Onorabile, cum ar veni. O mai mare implicare sociala va fi vizibila, convinsi fiind ca sunt multe aspecte in Romania care solicita atentie sporita. „E greu sa zici „vreau sa schimb guvernul”, nu ne caracterizeaza acest gen revansard. ~nsa noi
ne-am propus sa pastram aceeasi stare a emisiunii. Stii care e avantajul nostru? Ca suntem o trupa, o gasca”, declara Radu Moraru, incantat de atmosfera de „brigada artistica”, cum el insusi o descrie, din cadrul echipei. Camera, destul de mica, in care „Nasul” isi are redactia arata exact ca un loc in care iti imaginezi ca trebuie sa se discute multe, sa se puna la cale editii speciale, cu o dezordine tinereasca. Se munceste la crearea unor birouri noi, dar Radu Moraru spune ca nu prea ar vrea sa se mute. S-au obisnuit cu locul si acolo se simt cel mai in largul lor. „Atat de multe am obtinut cu acest talk-show, ne-ar bate Dumnezeu sa zicem ca nu!”, spune el, intarindu-ne convingerea ca e intr-adevar foarte mandru de emisiunea sa si de echipa cu care o pregateste de iesirea in eter in fiecare seara. „Atat de bine ne simtim lucrand, ca, pe vara, ne-a si lipsit emisiunea!”, adauga Radu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te