Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția lui Giani Kiriță, după ce a pierdut finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce a spus despre Anisia Gafton

Reacția lui Giani Kiriță, după ce a pierdut finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce a spus despre Anisia Gafton
8

de Andra Stana,

Giani Kiriță și Anisia Gafton au fost finaliștii emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care s-a încheiat joi seară, la Pro TV. Fostul fotbalist a pierdut la voturi în fața Anisiei, ea fiind numită, în final, Regina Junglei. Acum că show-ul s-a încheiat, Giani Kiriță descrie cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în Republica Dominicană.

Într-un interviu pentru cei de la Fanatik, Giani Kiriță a făcut dezvăluiri despre participarea sa în emisiunea de la Pro TV.

„Cel mai greu lucru, în primul rând, faptul că eu am intrat acolo cu niște frici. Cea de claustrofobie… sunt claustrofob. Și frica de înălțime. Și atunci… am plecat cu stângul oarecum, și exact de asta m-am lovit acolo.

Am avut un moment în care mi-a fost rău, adică am vrut să renunț. Am avut o probă cu apă, cu spațiu, am simțit că mor. Am trecut, până la urmă, peste. Nu mai puteam să trec peste proba aia și atunci a venit nea Cornel Palade, care mi-a dat locul lui și pentru asta îi sunt recunoscător. Mi-e ca un frate, ca un tată și am cea mai frumoasă relație cu el. Cred că acesta este punctul forte cu care am plecat de aici, din concursul asta: prietenia cu nea Cornel”, a spus Giani Kiriță, care și-ar fi dorit mult să câștige concursul, scrie libertatea.ro.

Reacția lui Giani Kiriță, după ce a pierdut finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Ar fi frumos, pentru că am muncit foarte mult, am avut și urcușuri, și coborâșuri, n-am renunțat, cu toate că am avut vreo două tentative de a renunța, fiind foarte greu, și uite că n-am renunțat și am ajuns în finală”, a explicat el.

Despre Anisia Gafton, câștigătoarea sezonului 2 „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Giani a dezvăluit: „Anisia este singura femeie dintre toate care a ajuns. Cum a ajuns, cum n-a ajuns, a ajuns. Contează pentru ea, ca femeie, foarte mult. Pentru că a fost foarte greu”.

„A fost foarte greu, eu, ca bărbat, o spun”

Giani Kiriță a recunoscut totodată că nu i-a fost deloc ușor să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Fostul fotbalist s-a plâns de condițiile din concurs. Kiriță a descris condițiile dure pe care a trebuit să le suporte.

„A fost foarte greu, eu, ca bărbat, o spun. De la fotbal și până la orice show la care am participat… credeți-mă că ăsta a fost cel mai greu concurs, cel mai dur. Nu doar în privința probelor, ci și a alimentației, a locului unde am stat, izolați, oamenii cu care am concurat, probe, frici… Gândiți-vă că am dormit pe un palet de ăla de cărat bere, adică pe scândură. Gândiți-vă la asta…

Noroi, te mușcau insectele, țânțarii. Aveam bube pe noi. Beai ceva… aveai tot corpul plin de bube… adică oamenii nu știu asta… Încă au comentarii de genul «Domne, dar așa era?» sau «Ați filmat acolo pe bune?».

Ceva mai rău de atât nu există. Acolo stai zile în șir, săptămâni, luni și efectiv nu mai poți. Zici că nu te gândești, dar până la urmă tot te gândești la familie. Trebuie să-ți dispară gândul ăsta acolo, ca să poți să reziști. M-am consumat, consumul este în interior”, a încheiat el.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” a avut premiera la Pro TV pe 16 februarie 2015. Până la cel de-al doilea sezon, postul TV a așteptat 7 ani. La mijlocul anului 2022, s-a aflat că producția va începe în Republica Dominicană.

În 2015, primul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost câștigat de Cătălin Moroșanu. Anul acesta, Anisia Gafton a fost desemnată „Regina Junglei”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton