Homepage  / Vedete străine

Regulile pe care William le-a impus copiilor după ce Kate Middleton a fost externată. Viitorul rege este un soț model

Regulile pe care William le-a impus copiilor după ce Kate Middleton a fost externată. Viitorul rege este un soț model
10

de Cristina Țapu,

Când vine vorba de îngrijirea soției sale Kate Middleton, prințul William este atât infirmier, cât și bodyguard. Cel puțin atunci când vine vorba de cei trei copii ai cuplului regal, Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani. O persoană din interiorul Casei Regale au dezvăluit că William are câteva reguli speciale pentru copii, pe fondul recuperării Prințesei Kate după o operație abdominală planificată.

Regulile pe care William le-a impus copiilor după ce Kate Middleton a fost externată

Persoana din interior a declarat pentru In Touch: „William le spune copiilor să nu fie prea gălăgioși și zgomotoși”. „Louis uită uneori că mama lui nu trebuie să fie bruscată”, a adăugat sursa. La ce altceva te poți aștepta de la un copil de 5 ani?!

Kate Middleton se pare că este foarte fericită să fie acasă. „Pentru Kate, este bine să fie acasă, în propriul pat, înconjurată de familia ei și de alte lucruri familiare”, a declarat o sursă din interior pentru publicație. „Toți cei de la spital au fost extraordinari și s-au asigurat că a avut parte de cea mai bună îngrijire”.

Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Împreună cu bona familiei, Maria Teresa Turrion Borrallo, William se ocupă de preluarea copiilor de la școală și de treburile casnice. „Este destul de bun și la asta. Pregătește fulgi de ovăz, smoothie-uri și pui la cuptor”, a declarat sursa. „A făcut chiar și curry-ul preferat al lui Kate”, susține persoana respectivă.

Kate Middleton a fost operată la jumătatea lunii ianuarie

Intervenția misterioasă căreia a fost supusă Kate Middleton a creat un motiv de îngrijorare în rândul britanicilor. Unii dintre medici sunt de părere că problema de sănătate cu care s-a confruntat viitoarea regină nu a fost atât de neînsemnată precum au încercat reprezentanții Casei Regală să o prezinte.

Poate fi o tumoare benignă, o hernie, o procedură ginecologică? Aproape toate operaţiile abdominale la care mă pot gândi, care nu reprezintă o urgenţă, se fac laparoscopic sau robotic. A doua zi eşti acasă. Cred că ceva a decurs greşit. Mă îngrijorează o complicaţie, o infecţie„, a completat Marc Siegel, de profesie medic.

Problemele de la Casa Regală a Marii Britanii se țin lanț. Regele Charles al III-lea a fost operat din cauza prostatei mărite, iar ulterior a fost anunțat faptul că suveranul suferă de cancer. Informații suplimentare nu au fost oferite și rămâne de văzut cum va evolua starea de sănătate a monarhului în vârstă de 75 de ani.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton