Homepage  / Ultimul număr

Reporterul potrivit, la locul potrivit

Reporterul potrivit, la locul potrivit

de Redactia Tvmania

Sanda Nicola recunoaste ca este un reporter norocos. Unde se intampla ceva in lume, hop si ea. Soarta sau noroc, jurnalistei de la Realitatea TV ii este clar ca aceasta este meseria pentru care s-a nascut.
Poate va intrebati de ce lipseste obisnuita poza, in care va puteati face o idee despre modul in care s-a desfasurat interviul. „Defectiune tehnica”? Sanda era „putin” plecata in Olanda, unde s-a stabilit impreuna cu iubitul sau Stephen, iar noi in Romania. Asa ca am apelat la Internet si la telefonul mobil pentru a afla cum s-a schimbat viata reporteritei, de cand s-a decis sa renunte la pupitrul stirilor Realitatea TV.
„TV Mania”: Erai la Haga cand s-a anuntat ca Slobodan Milosevici a decedat. Desi suna deplasat, poti spune ca esti o norocoasa, cand ai astfel de subiecte „sub nas”?
Sanda Nicola: Nu e prima oara cand, fara sa vreau, nimeresc exact unde trebuie la timpul potrivit. A fost bafta curata sa fiu in Haga exact in ziua mortii lui Slobodan Milosevici. Nu am nici un merit, dar poate ca merit sa mi se intample. De data aceasta nu a trebuit sa alerg eu dupa stire. A venit stirea la mine. Poate ca este inca un semn, ca aceasta este meseria pentru care m-am nascut.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te