Homepage  / Articole

Rihanna se întoarce la Chris Brown?

Rihanna se întoarce la Chris Brown?

de Redactia Tvmania

Există zvonuri care spun că Rihanna l-a iertat pe rapperul Chris Brown și că l-ar fi primit deja înapoi în viața ei. Urbanislandz.com scrie că cei doi au început să vorbească din nou imediat ce Brown a avut din nou voie să se apropie de fosta lui prietenă.

Potrivit unor prieteni ai artiștilor, Rihanna (23) și Chris Brown (22) s-au și întâlnit în casa unor amici, iar de aici au început zvonurile cum că împăcarea nu este departe.

“Ri-Ri l-a iubit întotdeauna pe Chris- asta nu s-a schimbat niciodată”, a spus o sursă citată de tabloidul Now Magazine.

Se pare că Rihanna încearcă să găsească o cale de mijloc prin care să se împace cu Chris Brown, dar să își păstreze și buna relație pe care o are cu fanii.

Contul de Twitter al artistei a fost blocat de mesajele de la fani. Cei mai mulți sunt furioși și spun că nu înțeleg cum poate avea încredere din nou în cel care a învinețit-o și a băgat-o în spital.

În urmă cu doi ani, dintr-o criză de gelozie, Chris Brown i-a dat mai mulți pumni cântăreței. Totul a fost foarte mediatizat, mai ales că întâmplarea a avut loc cu puțin timp înainte de decernarea premiilor Grammy.

Un nou videoclip, marca Rihanna

Vestea despre împăcarea dintre Rihanna și Chris Brown apare în aceeași perioadă în care artista își lansează noul videoclip. Piesa „Man Down” spune, conform bestmusic.ro, povestea unei femei care se răzbună pe bărbatul care a făcut-o să sufere.

„Este un clip dramatic, șocant, intens, cu un mesaj emoțional”, a adăugat regizorul.

Urmăriți aici videoclipul piesei „Man Down”:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te