Homepage  / Știri

Rusia, sancționată de UEFA! Unde se va juca finala Champions League

Rusia, sancționată de UEFA! Unde se va juca finala Champions League

de Andra Stana,

Ca urmare a invaziei Ucrainei, Rusia pierde șansa de a găzdui finala din 2022 a Champions League. Ultima partidă din acest sezon al competiției de fotbal se va juca în Franța, a anunțat BBC.

Finala Champions League 2022 nu se va juca la Sankt Petersburg

BBC a anunțat vineri, 25 februarie, că orașul Sankt Petersburg nu va mai găzdui finala din acest an a celebrei competiții de fotbal. În schimb, ultima ediție a Ligii Campionilor se va juca în Paris, notează BBC, citat de europafm.ro.

Finala se va juca tot pe 28 mai 2022, de la ora 21.00. Partida se va desfășura pe Stade de France din Saint-Denis, în zona metropolitană a Parisului.

„În cadrul întâlnirii de azi, Comitetul Executiv al UEFA a mai decis ca echipele din Rusia și Ucraina să joace în competiții UEFA în locuri neutre până la alte informări”, a mai transmis UEFA.

Vă reamintim că UEFA a hotărât să mute locul desfășurării finalei Champoions League după ce comunitatea sportivă internațională, dar și fani ai competiției, au cerut ca Rusia să nu mai fie gazda ultimului meci. Decizia, după ce Vladimir Putin a ordonat atacarea Ucrainei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te