Homepage  / Știri

Salma Hayek nu se spală pe faţă dimineaţa

Salma Hayek nu se spală pe faţă dimineaţa

de Redactia Tvmania

Actriţa Salma Hayek (46 de ani) are propria linie de cosmetice, dar în viaţa privată aplică un truc dubios când vine vorba despre o piele frumoasă: nu se spală pe faţă dimineaţa.

„Vă ofer un pont – spălaţi-vă întotdeauna faţa seara. Curăţaţi-o bine. Nu o spălaţi dimineaţa, niciodată. Pentru că toată noaptea tenul vostru îşi reconstruieşte uleiurile care îi permit să se menţină tânăr şi care ţin PH-ul la nivelul optim. Aşa că, dacă îl curăţaţi dimineaţa, le îndepărtaţi şi nu vreţi asta.

Dacă faţa vă e murdară dimineaţa înseamnă cu nu aţi spălat-o bine în seara anterioară”, a explicat actriţa la emisiunea TV „Lorraine”, de pe postul britanic ITV.

Hayek este căsătorită din 2009 cu François-Henri Pinault (50 de ani), şeful PPR, companie care deţine acţiuni la Gucci, Yves Saint Laurent şi Balenciaga, printre alte mărci de lux.

Şi actriţa recunoaşte că este foarte norocoasă la capitolul vestimentar: „Sunt cea mai norocoasă fată din lume, sincer. Şi în continuare, deşi am acces la tot ce mi-aş dori, spun «O, Doamne, ce să port azi?». Mereu îmi pun întrebarea asta! El plăteşte tot ce cumpără (din companiile sale), aşa că mereu simt că pot lua orice vreau (din magazin). Dar simt şi că nu pot deveni o nebună care goleşte jumătate din magazin”, a explicat ea în revista „Hello”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te