Homepage  / Ultimul număr

Schimbare de stil

Schimbare de stil

de Redactia Tvmania

Jamelia a filmat recent videoclipul piesei " No More", inclus pe albumul "Walk with Me", si are sanse sa castige un premiu la Brit Awards.

Doua picioare lungi, suple, perfect conturate, o piele de culoarea ciocolatei si o privire intensa, hipnotica, de pantera neagra. Nu, nu e vorba de Naomi Campbell, desi ar putea sa-i faca concurenta fara probleme, ci de cantareata Jamelia, revenita in peisajul muzical, la scurt timp dupa ce e devenit mama a doua oara. Vocea ei puternica si felul in care stie sa si-o moduleze, trecand fara probleme de la un registru la altul, a fost motivul principal pentru care casa de discuri Parlophone i-a oferit sansa de a incheia un contract, pe vremea cand Jamelia avea doar 15 ani. Asadar, nu e vorba de inca o papusa frumoasa ce suspina provocator, danseaza lasciv, visand sa fie remarcata de un print cu un cont rotund in banca.
„Walk with Me” este al treilea disc al artistei si i-a adus o nominalizare la premiile Brit Awards din acest an, la sectiunea „Best Female Solo Artist”. Extrasele pe single ce au fost lansate pana acum de pe „Walk with Me” sunt „Something About You” si „Beware of the Dog” (ce contine fragmente din piesa „Personal Jesus”, semnata Depeche Mode) si marcheaza o schimbare de stil orientata mai mult spre rock, pastrand in acelasi timp baza R&B. Probabil ca nu va fi reeditat succesul international obtinut de piesa „Superstar” in 2003, inclusa pe premiatul disc „Thank You”, dar muzica Jameliei merita ascultata.

Logodita cu un fotbalist
Jamelia este logodita cu Darren Byfield, fost jucator al echipei Aston Villa si tatal celei de-a doua fetite a artistei, Tiani, nascuta in octombrie 2005.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te