Homepage  / Ultimul număr

Schimbarea la par

Schimbarea la par

de Redactia Tvmania

Ce mai vor fetele? Revenita din vacanta, Andreea Raicu a vrut o imagine noua, pe care o puteti vedea in premiera in revista noastra. Si un show nou-nout, care va intra in grila de toamna de la Prima TV si despre care puteti afla tot de la noi.

Daca v-ati da intalnire cu Andreea Raicu, ati remarca in primul rand o calitate atipica vedetelor in general si celor feminine in particular: punctualitatea. „Ma deranjeaza daca intarzie cineva, am o reala problema cu asta! E vorba, in primul rand, de educatie. Mostenesc de la ambii parinti, mai ales de la tata, punctualitatea. Cand am o intalnire, ajung totdeauna cu trei minute inainte. Deja prietenii mei sunt exasperati!”, surade Andreea.
In cazul in care ati fi intalnit-o saptamana trecuta, v-ar mai fi sarit ceva in ochi instantaneu – prezentatoarea de la Prima TV si-a schimbat culoarea podoabei capilare. „M-am facut blonda exact acum o saptamana (n. red – sedinta foto a avut loc miercurea trecuta), iar acestea sunt chiar primele poze pe care le-am facut cu noua mea imagine.”, sustine vedeta. Se spune ca femeile, in momentul in care trec printr-o perioada mai proasta sau au o depresie, incearca sa schimbe ceva la aspectul fizic. Nu e cazul meu, chiar nu din acest motiv am facut-o! Incepe un sezon nou, voi avea si o noua emisiune si am vrut o schimbare de imagine. Pentru ca nu am vrut sa ma tund, singura varianta buna pe care am gasit-o impreuna cu stilistul meu Razvan Dobrescu a fost sa-mi deschid parul la culoare”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te