Homepage  / Ultimul număr

Se face plinul de seriale

Se face plinul de seriale

de Redactia Tvmania

Inceputul lui 2005 vine cu vesti promitatoare pentru amatorii de seriale. Iata cam ce ne ofera televiziunile noastre in materie de astfel de productii.

Am luat televiziunile in ordinea in care vi le prezentam in ghidul TV. Insa, intrucat TVR1 nu anunta nimic special in materie de seriale, vom trece gratios peste el, pana ajungem la Pro TV, „dotat” ceva mai bine. Acesta ofera telespectatorilor mai multe seriale: „Ele spioneaza”, „Corupti de libertate”, „Prietenie pe muchie de cutit” (nominalizat la Globurile de Aur si castigator al unui Emmy), plus una bucata reluare de „Renegatul”, cu Lorenzo Lamas.
La Antena 1, se incing lupte cu teroristi. Insa, doar in serialul cu un nume cam ciudat si inspirat de un faimos film: „Matrix: Amenintare terorista”. Nu apar nici Neo, nici celebrele lui „figuri”, ci un grup de specialisti care apara America de „rai”. Productia a avut ca punct de plecare evenimentele din 11 septembrie 2001 si face uz de efecte cu adevarat speciale. Puteti vedea „Matrix: Amenintare terorista” de luni pana joi, de la ora 22.45. E posibil ca Antena 1 sa mai „arunce” pe sticla si alte seriale, dar deocamdata plutesc semne de intrebare asupra numelor lor. Ajungem la Prima TV. Postul lui Cristian Burci a programat initial doua seriale noi, apoi l-a eliminat din grila pe unul. Cel ramas e „Momente Stan Hooper”, care va fi urmat, la un moment dat, si de „Lege si politica”. La Acasa, vorbim mai mult de telenovele, decat de seriale. „Gitanas”, despre care se spune ca e cea mai scumpa productie a Telemundo, poate fi vazuta zilnic, de la ora 18.00, iar „Rubi”, cu Barbara Mori, de luni pana joi, de la ora 20.00. Trecem de Acasa si ajungem la… TVR 2. Aici, avem o veste buna pentru fanii „Miracolelor”: intra in scena seria a VII-a a serialului.

Petitoare si situatii de criza
B1 TV misca si el, anuntand cateva seriale. „Situatie de criza” („Arrested Development”, in original), produs de Fox, va fi difuzat de la inceputul lunii si are ca protagonisti mai multi actori familiari. Pe Jason Bateman il stiti din „Starsky si Hutch”, iar pe Portia de Rossi – in primul rand din „Ally McBeal”, serial despre care, apropo, se spunea ca va redifuzat de Pro TV sau Pro Cinema. Vorbim insa de un timp viitor indepartat. „Situatie de criza” are ca recomandare faptul ca revista Time Magazine l-a desemnat „cel mai bun sitcom al toamnei 2003”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te