Homepage  / Știri / Televiziune

Seria “Pe urmele lui Hitler” se întoarce cu al doilea sezon, exclusiv la History

Seria “Pe urmele lui Hitler” se întoarce cu al doilea sezon, exclusiv la History

de Redactia Tvmania

“Pe urmele lui Hitler”, seria care caută să descopere adevărul despre moartea lui Adolf Hitler, revine la History cu al doilea sezon. Seria va fi difuzată pe History în fiecare zi de marți de la ora 22:00, începând din 28 februarie.

Seria “Pe urmele lui Hitler” se întoarce cu al doilea sezon, exclusiv la History

Seria “Pe urmele lui Hitler” se întoarce cu al doilea sezon, exclusiv la History

În 2014, FBI a declasificat peste 700 de pagini de documente oficiale sugerând că este posibil ca Adolf Hitler să fi supravieţuit înfrângerii Germaniei naziste şi ca acesta să se fi refugiat în America de Sud. Folosind cele mai noi tehnologii şi informații din documentele declasificate, seria “Pe urmele lui Hitler”, difuzată exclusiv pe History, își propune să dezvăluie misterul din jurul morții lui Adolf Hitler.

Veteranul CIA Bob Baer şi doctorul John Cencich, cel mai renumit anchetator de crime de război din cadrul Naţiunilor Unite, revin în al doilea sezon cu implicarea unor noi specialişti și cu noi metode avansate pentru continuarea investigaţiei și pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu Hitler la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial. În plus, Bob şi John au obţinut acces la peste 14.000 de pagini din documente declasificate de către fiecare agenţie majoră de informaţii din întreaga lume.

Cu sute de piste de urmat, echipa se întoarce la Berlin, unde descoperă o a cincea ieşire din Fuhrerbunker-ul lui Hitler, necunoscută anterior, şi încep să investigheze zonele care ar fi putut fi folosite pentru părăsirea Berlinului.

Între timp, Tim Kennedy şi arheologul istoric Alasdair Brooks, se întâlnesc cu Daniel Schavelzon la misteriosul adăpost nazist din Misiones, Argentina.

Pe parcursul seriei, anchetatorii urmăresc ponturile furnizate de baza de date high-tech cu documentele declasificate din Germania, Danemarca, Spania, Maroc, Argentina şi Chile, descoperind martori-cheie şi informaţii despre cel de-al patrulea Reich, la ani întregi după sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: A supraviețuit Hitler celui de-Al Doilea Război Mondial?

Alfie Allen, actorul din „Urzeala tronurilor”, a făcut un documentar despre fotbal, pentru History

Campionul de snooker Ronnie O’Sullivan, protagonistul unei noi serii, la History

Documentarul “Preşedintele Obama: La persoana întâi”, difuzat în exclusivitate la History în februarie

FOTO. Serialul „Vikingii” revine la History, cu noi episoade din sezonul 4

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te