Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul animat „Vânătorii de troli”, creat de regizorul Guillermo del Toro, vine la Minimax. Producția e disponibilă și la Netflix

Serialul animat „Vânătorii de troli”, creat de regizorul Guillermo del Toro, vine la Minimax. Producția e disponibilă și la Netflix

de Redactia Tvmania

Noul serial animat „Vânătorii de troli” / „Trollhunters” (2016), creat de Guillermo del Toro, va fi difuzat din 4 iulie, la Minimax.

Regizorul Guillermo del Toro, proaspătul deținător a două premii Oscar, ambele pentru „Forma apei” / „The Shape of Water” (2017), și-a încercat talentul și într-un serial animat pentru copii. „Vânătorii de troli” s-a vrut inițial un lungmetraj, dar cum Del Toro nu a găsit formula ideală pentru un film, proiectul s-a transformat într-un serial animat produs de DreamWorks Animation.

Este povestea unui adolescent obișnuit și cam tocilar, Jim Lake Jr., care găsește o amuletă magică într-o dimineață în drum spre școală și descoperă cu ajutorul acesteia o civilizație secretă extraordinară a trolilor de sub orășelul Arcadia. Deodată menit să joace un rol vital în lupta veche dintre bine și rău, Jim este hotărât să salveze lumea – imediat după ora de educație fizică.

„Vânătorii de troli” a avut premiera pe 23 decembrie 2016 și are până acum trei sezoane, cu 52 de episoade în total, a câte 23 de minunte. Serialul se poate vedea și pe Netflix, unde sunt disponibile, cu subtitrare in limba română, toate cele trei sezoane.

La Minimax, sezonul 1 al serialului va începe miercuri, 4 iulie, de la ora 21.30, și va fi în reluare a doua zi, joi 5 iulie, de la ora 16.30.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului „Vânătorii de troli”:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te