Homepage  / Seriale / Telenovele

Serialul „Betty cea urâtă” va avea o continuare. Aflați cine joacă și unde va fi văzută

Serialul „Betty cea urâtă” va avea o continuare. Aflați cine joacă și unde va fi văzută
7

de Anda Dincă,

Celebra telenovelă “Betty cea urâtă” („Yo soy Betty, la fea”, 1999 - 2001) va avea o continuare, „Betty, la fea”, anunță peopleenespanol.com, iar vestea și mai bună pentru fani este că protagoniștii vor fi aceiași actori columbieni din serialul original, Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello.

Noul serial va fi produs de studiourile RCN Columbia pentru Amazon Prime Video și va avea la bază aceeași poveste originală a lui Fernando Gaitán (creatorul telenovelei „Cafea cu parfum de femeie”).

Se face continuare la serialul „Betty cea urâtă”

„Betty, la fea” va continua povestea lui Betty 20 de ani mai târziu. Protagonista este de data aceasta o femeie de succes și încrezătoare în sine, care se simte împlinită atât personal, cât și profesional. Betty are succes în carieră, este o soție model și mama unei adolescente. Din păcate însă nu toate lucrurile sunt perfecte în viața ei. „În timp ce puternica Betty rămâne căsătorită cu liderul companiei, Armando Mendoza, ea lucrează la relația cu fiica ei adolescentă, Mila, și totodată încearcă să facă față crizei companiei familiei sale, întrebându-se dacă în urmă cu 20 de ani a ales calea cea mai bună spre fericire”, au declarat într-un comunicat cei de la Amazon Prime Video.

Serialul „Betty cea urâtă” va avea o continuareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Alături de Ana și Jorge din distribuție mai fac parte: Rodrigo Candamil, Juanita Molina, Julio Cesar Herrera, Luces Velásquez, Marcela Posada, Mario Duarte, Zharick León, Sebastián Osorio, Ricardo Vélez, Julián Arango, Natalia Ramírez, Lorna Cepeda și Estefanía Gómez, mulți dintre aceștia putând fi văzuți și în serialul din 1999.

„Yo soy Betty, la fea” – a cărei versiune în limba engleză, „Ugly Betty” (2006-2010), a avut-o ca protagonistă pe América Ferrera – este considerată de Cartea Recordurilor cea mai de succes telenovelă din istorie. Producția columbiană a fost difuzată în aproximativ 180 de state, dublată în 15 limbi și a fost adaptată în 28 de țări, inclusiv India, Africa de Sud și Statele Unite. Continuarea ei, „Betty, la fea”, va avea premiera pe cunoscuta platformă Amazon Prime Video, cel mai probabil la jumătatea anului viitor, anunță eltiempo.com.

Ce mai fac Ana și Jorge

Ana María Orozco (acum în vârstă de 50 de ani), a fost căsătorită de două ori și are două fiice, pe Mia și Lucrecia, cu fostul ei soț, muzicianul Martín Quaglia. Ana își crește fiicele în Argentina, țară în care a emigrat în urmă cu mai mulți ani. Lucrecia are 19 ani și este model și cântăreață, iar Mia are 14 ani. După divorțul de Martin, în 2012, Ana a mai avut o singură poveste de iubire mediatizată cu actorul Maxi Ghione, însă nici relația cu acesta nu a rezistat.

După divorțul de prima soție, Marcela Salazar Jaramillo, în 2006, cea care i-a dăruit o fiică, pe Candelaria (21 de ani), Jorge Enrique Abello și-a găsit din nou fericirea alături de María Isabel Gutiérrez, model și arhitectă, cu care s-a căsătorit în 2016. Actorul în vârstă de 55 de ani a devenit tată pentru a doua oară la sfârșitul lui 2018, când María Isabel l-a adus pe lume pe fiul lor, Antonio Cayetano. Cei doi mai au împreună și o fiică María Matilde, născută la începutul lui 2020.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te