Homepage  / Seriale americane

Serialul „Costume”, în care a jucat Meghan Markle, va avea o continuare. Ce știm până acum despre proiect

Serialul „Costume”, în care a jucat Meghan Markle, va avea o continuare. Ce știm până acum despre proiect

de Andreea Hentea,

După recentul succes înregistrat de serialul „Costume” / „Suits” prin preluarea sa de către platforma Netflix, se zvonește că Aaron Korsh, creatorul îndrăgitei producții, s-ar ocupa de un nou proiect plasat în aceleași coordonate, în colaborare cu NBC Universal.

Ni se pregătește un nou serial plasat în lumea din „Costume”

Difuzat inițial de către USA Network, în perioada 2011-2019, timp de nouă sezoane, serialul „Costume” / „Suits” se petrecea în universul avocaților new-yorkezi de succes. Într-o lume alunecoasă și coruptă, faimosul avocat Harvey Specter (Gabriel Macht), un profesionist experimentat, încerca să-și consolideze poziția și să-și recruteze un asociat la fel de sclipitor și de abil ca el.

În momentul în care în biroul său nimerea Mike Ross (Patrick J. Adams), un tânăr traficant de droguri extrem de inteligent și de orientat, capabil să sesizeze din zbor orice oportunitate, se puneau bazele unui parteneriat riscant, dar extrem de atractiv. Gata să renunțe la escrocheriile din trecut și demonstreze că poate fi eficient pe măsura deșteptăciunii sale, Mike devenea în scurt timp mâna dreaptă a lui Specter, având o ascensiune palpitantă, nu lipsită de umor și spirit de aventură.

Serialul, în distribuția căruia se regăseau Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan Markle, Katherine Heigl, Gina Torres (care s-a aflat în fruntea distribuției spinoff-ului de scurtă durată „Pearson”), Sarah Rafferty și Tricia Helfer, a cunoscut o puternică revitalizare în momentul în care a fost preluat de Netflix și s-a bucurat de un nou val de fani.

O poveste conexă cu cea originală

Recent, a început să se vorbească despre faptul că un nou serial plasat în lumea din „Costume” s-ar afla într-o fază timpurie de dezvoltare la studiourile NBC Universal, scrie variety.com. Potrivit publicației, în această etapă nu este nimic finalizat, însă, având în vedere succesul repurtat de „Costume” pe platforma Netflix, noul proiect ar reprezenta acum o prioritate pentru studiouri.

Inițial, serialul „Costume” și spinoff-ul său, „Pearson”, lansat în 2019, au fost difuzate de USA Network, dar rețeaua s-a îndepărtat în mare măsură de scenariul inițial, așa că este improbabil să reia un nou proiect pe aceeași temă. Se pare că în prezent, însă, compania de producție TV Universal Cable Productions, care s-a aflat în spatele serialului original, ar fi în discuții pentru producția unui nou serial, alături de David Bartis și Doug Liman, producători executivi ai serialului original, care ar urma să se ocupe și de acest proiect.

Noua producție l-ar avea, probabil, la cârmă tot pe Aaron Korsh, creatorul serialului „Costume” și nu ar fi nici spin-off, nici prequel, nici continuare a producției originale, ci mai degrabă ar prezenta personaje complet noi, într-un cadru nou, dar având o temă înrudită cu serialul „Costume”. Variety.com a contactat deja NBC Universal pentru comentarii și va actualiza această poveste dacă i se va răspunde.

Serialul „Costume” a avut succes încă de la lansare, dar redifuzarea sa de către Netflix (cu primele opt sezoane) l-a readus semnificativ în atenție, pe lângă faptul că este deja disponibil pe platforma Peacock. De atunci, serialul a dominat topurile de evaluări și a avut mereu cifre bune de audiență.

Reorientare la Hollywood și pe platforme

Se estimează, de asemenea, că în acest moment, când Hollywood-ul trece printr-o repliere majoră sub influența platformelor de streaming, studiourile și platformele vor fi în căutarea unor producții cu prețuri ceva mai mici, cum ar fi serialele procedurale și sitcom-urile, mai degrabă decât să se orienteze spre producțiile de anvergură, cu prețuri exorbitante, care au dominat piața în ultimii ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te