Homepage  / Seriale

Serialul „Lethal Weapon” are premiera diseară la Digi Film

Serialul „Lethal Weapon” are premiera diseară la Digi Film

de Redactia Tvmania

Cel mai aşteptat serial american, „Lethal Weapon” (“Armă mortală”), va fi difuzat la Digi Film, la doar o zi distanţă de premiera din Statele Unite, după cum TVmania anunța deja de la finele lunii august. Primul episod va putea fi urmărit astăzi, 23 septembrie, de la ora 20:00.

lethal-weapon-2016

“Armă mortală”, care va fi difuzat la Digi Film, în fiecare vineri, de la ora 20:00, este inspirat din filmele deja clasice cu Mel Gibson şi Danny Glover, despre doi poliţişti cât se poate de diferiţi. Clayne Crawford (foto dr.), cunoscut publicului din „A Walk to Remember”, joacă rolul lui Martin Riggs, un detectiv care se mută în California după moartea soţiei. Dacă Riggs caută pericolul cu lumânarea, Roger Murtaugh (Damon Wayans, cunoscut din „Last Action Hero” sau „Bulletproof”) e poliţistul calculat, care se gândeşte în primul rând la familia care îl asteaptă acasă.

Serialul se deschide cu Riggs, care îşi face prezenţa într-o bancă, în mijlocul unui jaf, sub pretextul că a venit să livreze pizza. După ce reuşeşte să îi enerveze pe infractori şi să îi provoace până în punctul în care viaţa lui atârnă de un fir de păr, Riggs sfidează toate legile, ieşind teafăr din clădire cu doar câteva secunde înainte ca o bombă lăsată de infractori în bancă să explodeze.

Relaţia celor doi parteneri evoluează rapid într-o prietenie care s-ar putea să îi scoată din multe situaţii periculoase în viitoarele misiuni.

Serialul este produs de Matt Miller, producătorul „Chuck”. Ca să ştiţi la ce să vă aşteptaţi, primul episod e regizat de celebrul McG, cel care s-a aflat la cârma mega-succeselor „Charlie’s Angels”, „Terminator Salvation” sau „Three Days to Kill”.

Te-ar putea interesa și:

1. În septembrie, Digi Film aduce serialul „Armă mortală”

2. Serialul „Armă mortală” şi-a găsit protagoniştii!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te