Homepage  / Disney Plus

Serialul Ursul, cu Jeremy Allen White, va avea și sezonul 3. La noi, se vede exclusiv la Disney Plus

Serialul Ursul, cu Jeremy Allen White, va avea și sezonul 3. La noi, se vede exclusiv la Disney Plus

de Roxana Mirea,

Disney Plus a anunțat că serialul „Ursul” / „The Bear” se întoarce pentru sezonul 3. Serialul de mare succes, aclamat de critici și premiat, va reveni în 2024. Primele două sezoane sunt disponibile acum pentru vizionare. 

Serialul Ursul, cu Jeremy Allen White, va avea și sezonul 3 

Disney+ a anunțat că serialul de succes de la FX „Ursul”, aclamat de critici și premiat, a fost reînnoit pentru un al treilea sezon. Primele două sezoane sunt disponibile pentru vizionare acum pe Disney+ în România. 

„Ursul, care a uimit publicul încă din primul sezon doar pentru a atinge cote și mai mari în sezonul doi, a devenit un fenomen cultural”, a declarat Nick Grad, președinte, FX Entertainment.  

„Suntem foarte mândri să fim parteneri cu Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior și restul echipei de creație, precum și cu distribuția strălucită condusă de Jeremy Allen White, Ayo Edebiri și Ebon Moss-Bachrach. Ceea ce au făcut ei și echipa este cu adevărat remarcabil, iar noi și partenerii noștri de la Disney+ ne alăturăm fanilor și așteptăm cu nerăbdare următorul capitol din seria Ursul”. 

Primul sezon este nominalizat în prezent pentru 13 premii Emmy, inclusiv pentru cel mai bun serial de comedie, nominalizări pentru Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Jon Bernthal și Oliver Platt, precum și nominalizări pentru scenariu, regie, distribuție, design de producție, editare de imagine, editare de sunet și mixaj de sunet. În plus, Jeremy Allen White a câștigat premiile Globul de Aur, SAG și Critics Choice pentru actor principal într-un serial de comedie. 

Care este povestea din serialul „Ursul”, sezonul 2

Sezonul doi din „Ursul” i-a urmărit pe Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) și Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) în timp ce lucrau pentru a-și transforma localul de sandvișuri într-un restaurant premium. Pe măsură ce au curățat restaurantul până la temelie, membrii echipei au pornit în propriile lor călătorii de transformare, fiecare fiind nevoit să se confrunte cu trecutul și să se gândească la cine vor să fie în viitor. 

Bineînțeles, s-a dovedit că singurul lucru mai greu decât să conduci un restaurant este să deschizi unul nou, iar echipa a trebuit să jongleze cu birocrația nebună a autorizațiilor și a contractorilor, cu frumusețea și agonia creativă a planificării meniului. Tranziția a adus, de asemenea, o nouă orientare spre ospitalitate. Pe măsură ce întregul personal a fost nevoit să se unească în noi moduri, împingând limitele abilităților și relațiilor lor, au învățat ce înseamnă să fie în folosul clienților și al celorlalți. 

„Ursul” a fost creat de Christopher Storer („Ramy”, „Eighth Grade”), care are rolul de producător executiv alături de Joanna Calo („BoJack Horseman”, „Undone”), Hiro Murai („Atlanta”, „Station Eleven”) de la Super Frog, Josh Senior și Matty Matheson, iar Tyson Bidner („Ramy”) este producător. Serialul este produs de FX Productions. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te