Homepage  / Ultimul număr

Sexy si controversat

Sexy si controversat

de Redactia Tvmania

Cu un nume greu de pronuntat, dar o figura care nu se uita prea usor, Wentworth Miller a ajuns la un statut de vedeta dupa cateva performante actoricesti minore si un rol in "Prison Break" care i-a adus o multime de fani.

Cat de familiar va este numele lui Wentworth Miller? Prea putin, daca nu sunteti unul dintre cei care au urmarit deja primele sezoane din „Prison Break” (procurate din surse pe care nu le mentionez aici) sau una dintre fanele infocate care i-au dedicat site-uri pe Internet cu sectiuni gen „Analiza numelui”, „Fani care l-au cunoscut pe Frumusel” sau „Ochelarii de soare Johnny Knoxville pe care ii poarta”. Oricum, Went este deja un nume peste Ocean, inscriindu-se cu succes in lungul sir al actorilor care impresioneaza cu privirea patrunzatoare (de care si el este mandru), cu fizicul bine lucrat si cu o voce soptit-masculina. Dincolo de aceste atribute evidente (pentru care eu, personal, l-am remarcat inca din mini-seria „Dinotopia”), Wentworth joaca perfect credibil rolul care l-a propulsat in galeria celor faimosi – Michael Scofield, un inginer structural care intra intentionat in aceeasi inchisoare cu fratele sau, pentru a evada impreuna.
Wentworth Earl Miller III provine dintr-o familie multiculturala, cu radacini jamaicane, britanice, germane, ruse, franceze, olandeze, siriene si libaneze. Unde mai pui ca tatal lui este de culoare. Desi nascut in Marea Britanie, a crescut in Statele Unite, la New York. Dupa ce a absolvit Universitatea Princeton licentiat in literatura engleza, s-a reorientat spre film: s-a mutat la Los Angeles, a lucrat cativa ani la o companie de productie si a inceput sa primeasca roluri episodice in seriale mai mult sau mai putin celebre. Pana la rolul din „Prison Break”, obtinut in 1995, a aparut si in trei pelicule, „Romeo si Julieta” (2000), „Culoarea minciunii” (2003) si „Lumea de dincolo” (2003).

Dincolo de zvonuri
Cand dai „cautare” pe Internet pe unul dintre motoarele specializate, prima sugestie de cautari alternative pe care o primesti este legata de sexualitatea actorului. Inca de la inceputul acestui an au aparut zvonuri insistente si declaratii ale unei „surse apropiate” prin care Went era declarat un homosexual activ, aparand chiar poze cu presupusul partener al acestuia: actorul Luke MacFarlane – care a fost iubitul lui T. R. Knight (interpretul lui George O’Malley din serialul „Anatomia lui Grey”). Wentworth a negat ca ar fi homosexual, spunand ca „totul tine de fantezie. Daca oamenii isi imagineaza cum arat alaturi de o femeie sau un barbat sau ambele, pentru mine nu conteaza atata vreme cat urmaresc in continuare serialul”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te