Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shailene Woodley a explicat de ce s-a despărțit de iubitul ei

Shailene Woodley a explicat de ce s-a despărțit de iubitul ei

de Redactia Tvmania

După o relație de aproape trei ani, care părea că se îndreaptă spre căsătorie, actrița din „Marile minciuni nevinovate” și jucătorul de rugby Ben Volavola s-au despărțit, Shailene confirmând recent zvonurile care persistau încă de la începutul anului.

 

Shailene și Ben Volavola (29 de ani), jucător de rugby respectat în Australia, s-au cunoscut în 2017 în Fiji (el joacă sub culorile naționalei Fiji-ului), când ea filma pentru pelicula „Adrift”, o poveste de supraviețuire pe mare a unui cuplu greu încercat de soartă. Ulterior, și-au declarat dragostea și în social media, cu poze și dedicații pătimașe.

Dar, la începutul anului, Woodley (28 de ani) a fost văzută flirtând cu englezul Callum Turner („Război și pace”, „Emma”), colegul ei de filmare de la pelicula „Last Letter from Your Lover”, aflată acum în post-producție. Între timp, orice referință la Ben Volavola de pe contul ei de Instagram a dispărut, reciproca fiind valabilă și pe contul lui.

 

La sfârșitul lui aprilie, Shailene Woodley a confirmat în cele din urmă despărțirea de iubitul ei,  Ben Volavola, din ultimii trei ani, explicând și motivul:

 

„Am fost într-o relație cu cineva și eram pe drumul spre căsătorie și copii… Dar apoi mi-am dat seama că sunt încă la o vârstă la care nu mă pot implica 100%. Nu eram disponibilă pentru el în felul în care aș fi vrut să fiu. Nu mă iubeam suficient pentru asta”, a explicat Shailene Woodley, citată de nzherald.com. 

Schimbarea ar fi fost provocată de unul dintre filmele la care Woodley a lucrat recent, „ Endings, Beginnings”, care a obligat-o să fie cinstită cu ea însăși: 

„Când improvizezi un film întreg ești forțat să fii corect cu tine așa cum în viața reală nu ești. Din cauza stării puternice, vulnerabile în care am jucat personajul din film, am învățat o mulțime despre ce funcționa și ce nu în viața mea personală”, a explicat actrița pentru sursa citată, povestind și că, în trecut, „încercam să mă folosesc de relații ca să fug de mine însămi. Dar nu pot fugi de mine însămi. Pot încerca, dar nu am o casă suficient de mare pentru asta”.  

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te