Homepage  / Vedete străine

Shailene Woodley și logodnicul ei, Aaron Rodgers, s-au despărțit. Care sunt motivele

Shailene Woodley și logodnicul ei, Aaron Rodgers, s-au despărțit. Care sunt motivele
8

de Roxana Mirea,

Shailene Woodley și logodnicul ei, Aaron Rodgers, s-au despărțit. Se pare că despărțirea a fost una amiabilă și s-a produs din mai multe motive. Principalul motiv ar fi reprezentat de opiniile diferite în materie de politică. Vestea despărțirii nu a fost confirmată oficial de către cei doi, până acum.

Shailene Woodley și logodnicul ei, Aaron Rodgers, s-au despărțit

Shailene Woodley și Aaron Rodgers s-au despărțit. Actrița din „Divergent”, în vârstă de 30 de ani și fundașul de fotbal american, în vârstă de 39 de ani, și-au anulat logodna după aproape doi ani împreună, după cum a informat Touch Weekly, miercuri.

O sursă apropiată de Aaron Rodgers a declarat pentru People că despărțirea a fost una „amiabilă”, adăugând: „Sunt oameni foarte diferiți cu cariere ocupate și au existat obstacole pe care nu le-au putut depăși. Vor rămâne prieteni; nu există sânge rău și nici dramă. Pur și simplu relația nu a funcționat.”

Au existat speculații că Shailene Woodley și Aaron Rodgers aveau probleme în relație de câteva luni de zile, având în vedere că nu ar fi petrecut împreună ziua de naștere a fundașului, în decembrie. Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru People la acea vreme că Woodley și Rodgers erau „încă împreună”, dar aveau „o relație diferită, netradițională”.

Nu este ciudat că nu postează unul despre celălalt de ziua lor de naștere”, a spus sursa, adăugând că cei doi sunt „foarte discreți”.

USA – Variety’s 10 Directors To Watch – Palm SpringsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce s-a despărțit Shailene Woodley și Aaron Rodgers

Sursele au mai spus că Shailene Woodley și Aaron Rodgers nu aveau aceleeași opinii în materie de politică și că el este un antivaccinist convins, dar au insistat că cei doi foști parteneri „au fost de acord să nu fie de acord”.

Nu discută despre politică și nu au făcut-o niciodată cu adevărat”, a declarat o sursă pentru People, în ianuarie, după ce fundașul a spus că nu s-a vaccinat impotriva COVID-19. „Au fost în dezacord cu o mulțime de lucruri. De la început, au decis să fie de acord să nu fie de acord cu privire la diverse lucruri și să nu le dezbată. Shailene nu este o persoană căreia să îi poți schimba percepțiile, așa că Aaron nici măcar nu a încercat.”

Woodley și Rodgers au început să se întâlnească în secret în 2020. Apoi, în februarie 2021, în timp ce a acceptat premiul pentru cel mai valoros jucător, acordat anual de Associated Press unui jucător din Liga Națională de Fotbal, Rodgers și-a exprimat recunoștința față de logodnica lui, Shailene.

Până acum, vestea despărțirii nu a fost confirmată oficial de către Shailene Woodley și Aaron Rodgers.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te