Homepage  / Vedete străine

Sharon Stone, fără inhibiții pe Instagram. Actrița a postat o fotografie incendiară

Sharon Stone, fără inhibiții pe Instagram. Actrița a postat o fotografie incendiară
9

de Cătălina Matei,

Celebră pentru firea sa nonconformistă, dar mai ales pentru scena „fierbinte” din filmul „Basic Instinct”, în care își schimbă poziția picioarelor, Sharon Stone nu se dezminte nici la 64 de ani. Actrița și-a surprins fanii cu o poză topless pe contul său de Instagram.

După ce a făcut senzație pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, ediția 2022, Sharon Stone și-a surprins fanii cu o fotografie fără inhibiții, pe care actrița în vârstă de 64 de ani a postat-o pe contul său de Instagram. În imaginea respectivă, nefiltrată, diva apare topless.

“Recunoscător de imperfectă într-o zi perfectă”, a scris Sharon Stone în dreptul imaginii, un joc de cuvinte care a generat ste de comentarii din partea urmăritorilor săi.

„Tot încerc să îmi dau seama ce e imperfect la tine”, „Arați minunat, o frumusețe naturală, jumătate din femeile de vârsta ta au operații estetice și nu arată la fel de bine ca tine”, “Să ne acceptam corpurile care îmbătrânesc este dificil. Îți mulțumim că ne-ai arătat că suntem frumoși, indiferent de vârstă”, i-au transmis fanii.

Păcălită să filmeze scena explicită din „Basic Instinct”

Anul trecut, actrița americană și-a lansat anul trecut o autobiografie, „The Beauty of Living Twice”. În cartea sa de memorii, actrița a povestit că nu a fost avertizată că părțile sale intime vor fi expuse pe marile ecrane, în celebra scenă a interogatoriului din filmul „Basic Instinct”/ „Instinct primar” (1992).

Cei de la Vanity Fair au publicat un extras din cartea actriței, care povestește că, deși filmul a făcut-o o stea, experiența „terifiantă” a interpretării rolului i-a dat „coșmaruri înfiorătoare”.

Sharon Stone și-a amintit cum a fost când a privit pentru prima dată scena interogatoriului.

„După ce am filmat Instinct primar, am fost sunată să-l văd. Nu singură cu regizorul, așa cum s-ar putea anticipa, având în vedere situația care ne-a făcut pe toți să ne oprim, ci cu o cameră plină de agenți și avocați, dintre care majoritatea nu aveau nimic de-a face cu proiectul”, a scris ea.

„Aşa mi-am văzut vaginul filmat prima dată, la mult timp după ce mi s-a spus ”, a dezvăluit ea.

EXCLUSIVE: Sharon Stone enjoys a boat trip with friends in SicilyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sharon Stone revine pe micul ecran

Despre ce rol este vorba, mai precis? Sharon Stone va fi mama lui Cassie Bowden, personajului principal al serialului „Însoțitoarea de zbor / The Flight Attendant”, de la HBO Max, interpretat de Kaley Cucoco.

Potrivit Variety, actriţa nominalizată la Oscar va fi Lisa Bowden în „Însoțitoarea de zbor / The Flight Attendant” sezonul 2, mama înstrăinată a lui Cassie care şi-ar dori să rămână înstrăinată. După o viaţă în care a avut de-a face cu alcoolismul lui Cassie, nu mai are răbdare sau bunăvoinţă de pierdut.

În afară de Cuoco şi Stone, distribuţia pentru „Însoțitoarea de zbor / The Flight Attendant” sezonul 2 actori din primul precum Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz şi Rosie Perez, dar şi noi prezenţe – Mo McRae, Callie Hernandez şi JJ Soria. De asemenea, vor fi și staruri invitate: Knight şi Audrey Grace Marshall. Vor mai apărea și  Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera şi Shohreh Aghdashloo.

foto: Hepta, Profimedia.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te