Homepage  / Vedete româneşti

Simona Halep și-a făcut o nouă intervenție estetică. Ce sumă importantă de bani a scos sportiva din buzunar

Simona Halep și-a făcut o nouă intervenție estetică. Ce sumă importantă de bani a scos sportiva din buzunar
11

de Roxana Mirea,

Simona Halep a luat o decizie importantă, la scurt timp după divorțul de Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a apelat la o nouă intervenție estetică. În plus, Simona Halep a scos o sumă frumușică de bani din buzunar pentru intervenția estetică de care a avut nevoie.

Simona Halep, intervenție estetică după divorț

Simona Halep și-a făcut o intervenție estetică, la scurt timp după divorțul de Tono Iuruc. Sportiva a postat pe contul său de Instagram o fotografie de pe patul de spital, unde apare cu nasul bandajat. Ea și-a anunțat urmăritorii că a suferit o operație de rinoplastie. Simona Halep a spus că și-a operat nasul din motive medicale, iar cu această ocazie a acceptat și o modificare estetică.

„Așa cum unii dintre voi știți deja, m-am confruntat de ceva timp cu probleme cu nasul, care s-au agravat mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava”, a transmis Simona Halep. „Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost să trec printr-o operație. Cu această ocazie, medicul Daniel Popescu mi-a făcut și o intervenție plastică. Mulțumesc!”, a mai transmis Simona Halep, scrie libertatea.ro.

Simona rupe tacerea și spune ce s-a întâmplat recent cu eaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cât a costat-o pe Simona Halep intervenția estetică

Simona Halep și-a asugurat că fanii că „totul a decurs foarte bine”, însă trebuie să se odihnească câteva săptămâni înainte să reia antrenamentele. „Ne vedem în curând pe terenul de tenis”, le-a mai scris Simona fanilor.

Simona Halep a plătit pentru operația de rinoplastie suma de aproximativ 6.000 de euro, așa cum se arată pe site-ul oficial al medicului estetician.

Aceasta este a doua operație estetică pentru Simona Halep. Ea a suferit în anul 2009 o operație de micșorare a bustului. Ea a spus pentru Daily Mail că avea probleme cu sânii, a căror greutate o deranjau destul de serios în timpul meciurilor.

Greutatea sânilor mă deranja. Mă trăgeau înapoi şi nu îmi permiteau să reacţionez cum trebuie. Nu îmi plăceau nici în viaţa de zi cu zi. Aş fi făcut operaţia chiar dacă nu aş fi fost sportivă”, spunea Simona în mai 2010.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te