Homepage  / Televiziune

Unde poți să vezi „Singur acasă” anul acesta. Când sunt programate filmele din seria cu Macauley Culkin

Unde poți să vezi „Singur acasă” anul acesta. Când sunt programate filmele din seria cu Macauley Culkin
13

de Andra Stana,

„Singur acasă”, unul dintre cele mai iubite filme de Sărbători, a fost difuzat anul trecut de Antena 1, după ce timp de două decenii a fost în grila Pro TV la fiecare început de decembrie. Acum, cu nici o lună înainte de Sărbătorile de iarnă, avem o veste importantă pentru fanii lui Macauley Culkin. Iată când și unde puteți urmări îndrăgita serie „Home Alone” în decembrie 2022.

UPDATE, 7 decembrie 2022:

Antena 1 difuzează „Singur acasă 3” și „Singur acasă 4”

Pro TV va difuza în decembrie 2022 primele două filme din seria „Singur acasă”, dar nici Antena 1 nu se lasă mai prejos. Fanii filmelor „Home Alone” vor putea urmări pe acest post TV părțile 3 și 4, care nu îl au în distribuție pe Macaulay Culkin.

„Home Alone 4: Taking Back the House” / „Singur acasă 4” va fi difuzat de Antena 1 miercuri, 28 decembrie, de la ora 14.00. Filmul lansat în 2002 este regizat de Rod Daniel și îi are în distribuție pe French Stewart, Erick Avari și Barbara Babcock.

În ceea ce privește „Home Alone 3” / „Singur acasă 3”, filmul este programat de Antena 1 joi, 29 decembrie, la ora 20.30. În filmul apărut în 1997, patru răufăcători vor să recupereze un microprocesor. În scenă intră Alex Pruitt (interpretat de Alex D. Linz), un puști simpatic care face tot posibilul pentru a le pune bețe-n roate infractorilor.

În „Home Alone 3” mai apar: Olek Krupa, Rya Kihlstedt, Lenny Von Dohlen și David Thornton, precum și Scarlett Johansson. Alex D. Linz a fost ales din 100 de candidați pentru acest rol. El a mai jucat în „O zi minunată”, cu George Clooney.

Știrea inițială, 30 noiembrie 2022:

„Singur acasă” 1 și 2, la Pro TV în decembrie 2022

Pro TV reia în 2022 difuzarea celebrului film de Crăciun, „Singur acasă”. Postul nu l-a programat în prima parte a lunii decembrie, așa cum eram obișnuiți, ci după jumătatea lunii.

Mai precis, Pro TV a programat prima parte din seria „Singur acasă” sâmbătă, pe 17 decembrie, de la ora 20.00. Apoi, partea a doua va fi pe post în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, tot de la 20.00.

2021 a fost primul an de când există datele de audiență TV când celebrul film de Crăciun nu a putut fi urmărit de telespectatorii Pro TV. În schimb, „Home Alone” a fost difuzat atunci de Antena 1.

„Singur acasă” revine în grila Pro TV în decembrie 2022. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, seria Singur Acasă – Home Alone – urmează să fie la Pro TV şi în 2023 şi 2024

Cu toate că a fost difuzat de zeci de ori, filmul „Singur acasă” a înregistrat mereu audiențe bune. De exemplu, în 2020, când a fost în grila Pro TV, filmul a fost urmărit, la nivel naţional, de peste 2,2 milioane de români în fiecare minut.

Apoi, în 2021, când s-a mutat pe Antena 1, prima parte a seriei „Singur acasă” a fost urmărită de 1,2 milioane de români, mai scrie sursa citată. Atunci, Pro TV a „învins” în lupta cu Antena 1. A difuzat un episod din „Las Fierbinți” care a fost urmărit de 1,8 milioane de români.

Lovitură pentru fanii „Singur acasă”. Unde poate fi urmărit în 2022 filmul cu Macauley CulkinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Singur acasă”, online pe Disney Plus

Pe lângă faptul că Pro TV va difuza în 2022 emblematicele filme de Crăciun cu Macaulay Culkin, Joe Pesci și John Candi, acestea pot fi urmărite și pe una dintre platformele de streaming disponibile în România.

Iubitorii filmelor „Home Alone”/„Singur acasă” pot vedea aventurile lui Kevin McCallister la orice oră din zi sau noapte. În 2022, platforma de streaming Disney Plus are în portofoliu primele două părți ale celui mai așteptat film de Crăciun al tuturor timpurilor. „Singur acasă” și „Singur acasă 2” vor putea fi urmărite pe Disney Plus pe tot parcursul lunii decembrie.

unde-puteti-vedea-filmele-singur-acasa-in-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 13

Ce se întâmplă în „Singur acasă”/„Home alone”

  • An de productie: SUA 1990
  • Genul: comedie
  • Regia: Chris Columbus
  • Cu: Macaulay Culkin, Joe Pesci, John Candi

Numerosul familion McCallister al micuțului Kevin de 8 ani – părinți, unchi, frați, surori și veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băiețel. Cu toate astea, micuțul nu se plictisește deloc, mai ales că doi hoți plănuiesc să jefuiască locuința, crezând-o nelocuită. Curajosul și inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-și apăra casa…

Ce se întâmplă în „Singur acasă 2: Pierdut în New York ”

  • An de producție: SUA 1992
  • Genul: comedie
  • Regia: Chris Columbus
  • Cu: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

Kevin McCallister are întreg orașul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiții Harry și Marv au mirosit și ei că e rost de ceva și, lingându-și încă rănile de la ultima întâlnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scară mare.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te