Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Smiley dansează vals în cel mai recent videoclip

Smiley dansează vals în cel mai recent videoclip

de Redactia Tvmania

Smiley a lansat „Vals”, penultima piesă din maratonul aniversar #Smiley10 şi de pe albumul cu numărul patru, care va fi disponibil în luna decembrie.

„Vals este una dintre piesele mele favorite de pe album. E o metaforă a relaţiei de cuplu, despre cum se ajustează doi oameni atunci când sunt împreună, se sincronizează uneori mai bine, alteori mai greu, dar indiferent de orice îşi continuă dansul prin viaţă împreună”, a povestit juratul de la „Vocea României”, show difuzat vinerea de Pro TV.

40 de dansatori şi 2 camioane de recuzită au fost necesare pentru a anima o casă din centrul Bucureştiului care a devenit platou de filmare pentru videoclipul piesei. Smiley este surprins valsând printre personajele prezente în videoclipul regizat de Iura Luncaşu.

„Eu iubesc poveştile, cred că oamenii caută poveşti. Este al doilea clip la care lucrez cu Smiley, mi-a plăcut mult piesa de când am ascultat-o la studio şi de atunci mi-a şi venit prima idee de scenariu. Smiley este un artist care spune poveşti prin muzica, aşa ca o piesă ca „Vals” a fost extrem de ofertantă. L-am filmat dintr-un singur cadru, tocmai pentru că am vrut o cursivitate nu numai în mişcare, dar şi în poveste”, a declarat regizorul.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”.  Aceasta a fost urmată de single-urile “De unde vii la ora asta?” “Domnu’ Smiley”, “Să-mi fie vara”, “Rara” şi “O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi” şi „Pierdut printre femei”.

Vedeţi aici videoclipul „Vals”:

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te