Homepage  / Vedete româneşti

Sore, noi dezvăluiri după despărțirea de tatăl fiicei sale. Cum au gestionat situația

Sore, noi dezvăluiri după despărțirea de tatăl fiicei sale. Cum au gestionat situația
9

de Roxana Mirea,

Sore a anunțat că ea și Mircea Julean s-au despărțit după 8 ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță, pe Erin, în vârstă de șase ani. Anunțul despărțirii a fost făcut de artistă, pe contul ei personal de Instagram. Recent, artista a povestit cum a reușit să gestioneze situația în ceea ce o privește pe fiica lor.

Cum au gestionat Sore și tatăl fiicei ei despărțirea

Sore s-a despărțit tatăl fiicei ei după 8 ani de relație. Artista a fost mereu foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, însă, fiind persoană publică, a ținut să anunțe pe rețelele sociale despărțirea de partenerul ei, fără a oferi foarte multe detalii. Acum, Sore a spus că ea și Mircea au gestionat foarte bine situația astfel încât fiica lor să nu aibă de suferit. În plus, el e prezent în viața fetiței la fel de mult ca până acum.

Nu mai e nimic de zis, de adăugat, am gestionat bine situația, astfel încât Erin să nu aibă de suferit. Absolut, da, el este la fel de prezent în viața lui Erin”, a declarat Sore pentru playtech.ro.

„Au fost 8 ani frumoși, care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare: pe Erin.

De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum nu mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multa discreție voi proceda și în acest caz”, a fost mesajul transmis de Sore pe Instagram, atunci când a dorit să împărătșească vestea despărțirii.

Sore-despre-cum-isi-creste-fiica-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sore: „Are exact tot ceea ce mi-am dorit”

Sore a profitat de perioada pandemiei pentru a petrece cât mai mult timp cu fiica ei. În plus, artista este mândră de Erin.

„Mi-am redescoperit exact ceea ce îmi doresc să fac, pentru că am avut timp să mă gândesc, nu am mai fost în agitația continuă și bineînțeles tot acest timp liber l-am dedicat copilului meu și a fost cumva exact potrivit, pentru că ea avea 4 ani când a început pandemia și a fost exact momentul acela în care avea nevoie de toată atenția mea. Și asta se vede pentru că este un copil foarte mișto, are exact tot ceea ce mi-am dorit: are bun simț, este foarte bine educată, are umor, are ironie”, a spus Sore despre Erin.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton