Homepage  / Ultimul număr

Stapanii Globurilor

Stapanii Globurilor

de Redactia Tvmania

Orice prilej este bun pentru chefuri si discursuri trasnite, daramite o ceremonie precum Globurile de Aur! Antrenament numai bun pentru adevarata proba: Oscarurile.
25 de Globuri de Aur si-au aflat stapanii pe 16 ianuarie, intr-o ceremonie pentru care nu s-a precupetit nimic. Majoritatea celor premiati, actori, regizori, scenaristi, au fost de fata la eveniment. Ca de fiecare data, am spune, caci nu se face sa lipsesti de la o asemenea ceremonie! Daca nu vii, zice lumea ca esti chitros si te temi sa nu pierzi. Daca vii, poate nu castigi, dar arati cat de „cool” si trasnet esti. Si, intre noi fie vorba, avem sa aplaudam pe cineva: pe Jennifer Garner, vedeta din „Elektra”, care desi nu a castigat nimic a zambit pe tot parcursul galei. O fi plans acasa, in bratele lui Ben Affleck (care, apropo, nu s-a lasat vazut), dar in sala a fost o adevarata doamna.
Ca in orice situatie in care extazul unui ins e decis de o gasca de numerosi necunoscuti, te intrebi: „Dom’le, da’ cine stabileste cine fericitul invingator?”. Cu alte cuvinte, cine da premiile? Persoanele care decid cine pleaca acasa mult mai fericit decat a venit nu sunt chiar niste ageamii, adunati laolalta prin tragere la sorti. Ele alcatuiesc Asociatia Presei Straine de la Hollywood (The Hollywood Foreign Press Association), jurnalisti din California de Sud, si sunt „grupul” care a „inventat” Globurile de Aur cu mai bine de 60 de ani in urma.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te