Homepage  / Articole

Staţi liniştiţi: Narcisa n-a murit!

Staţi liniştiţi: Narcisa n-a murit!

de Redactia Tvmania

Pentru fanii serialului de la Antena 1, panicaţi că Narcisa şi Tudor au fost otrăviţi - aşa s-a terminat, pe 20 iunie, sezonul 2 al celui mai urmărit serial de pe micile noastre ecrane – avem o veste bună: cei doi îndrăgostiţi nu vor muri şi vor reveni în toamnă, pe micile ecrane. Nu singuri, ci în calitate de părinţi.

Potrivit surselor noastre, în toamnă, povestea se va relua la o distanţă de 10 ani faţă de evenimentele ultimului episod, din 20 iunie. Din distribuţia telenovelei de la Antena 1 va face parte şi o fetiţă blondă cu ochi albaştri, pe nume Ioana, elevă în clasa a 5-a, care o va interpreta pe fiica Narcisei şi a lui Tudor.

De altfel, Alina Puşcaş a confirmat de ceva vreme, pentru TVmania, că a semnat şi pentru cel de-al treilea sezon: „Narcisa va oscila la un moment dat între realitatea crudă şi nebunie”, spune actriţa, adăugând „era lesne de înţeles că „Narcisa sălbatică” nu are cum să continue fără Narcisa, nu?”

Firul epic va aduce însă în prim-plan mai multe personaje secundare: Emil „nu îşi va schimba obiceiurile proaste cu care deja i-a învăţat pe telespectatori. Va fi mai matur, mai determinat, mai pasional, mai exploziv!”, spune actorul Vladimir Drăghia, în timp ce procuroarea Angela (Ilinca Vandici) va avea un rol mai consistent.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te