Homepage  / Ultimul număr

Steaua alearga spre Liga

Steaua alearga spre Liga

de Redactia Tvmania

Incepe balul! Nu lipsesc nici frumoasa, nici Regele care o invita sa deschida dansul. Si, desigur, la portile Ligii Campionilor sunt prezenti si capcaunii de la Zaglebie Lubin…

In lunga vara fierbinte a fotbalului romanesc se va da marti avertizarea de cod portocaliu. Steaua merge la Lubin, unde polonezii de la Zaglebie o asteapta pentru prima batalie din turul II al preliminariilor din Liga Campionilor. O confruntare a carei miza coplesitoare apasa asupra lui Gica Hagi, noul antrenor al „ros-albastrilor”, asemenea boltei ceresti pe umerii lui Atlas.
Milioanele de suporteri, dar si intregul fotbal romanesc asteapta de la „Rege” continuarea succeselor din ultimii ani. Steaua a ridicat mult stacheta. A eliminate echipe mari, s-a calificat in semifinalele Cupei UEFA si a patruns in grupele Ligii Campionilor, un pas gresit nu poate fi acum acceptat de publicul obisnuit deja cu aerul tare al performantei. Pentru Hagi insusi, importanta meciului e mare, tehnicianul jucandu-si chiar soarta carierei. Indoielile asupra priceperii sale, nascute din esecurile suferite la celelalte echipe pe care le-a pregatit, s-ar transforma iremediabil in certitudini.
Aceasta presiune uriasa transforma meciul Zaglebie Lubin-Steaua, programat marti seara, intr-unul de interes maxim.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te