Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ștefan Stan va deveni din nou tată. Soția lui, Simona, e însărcinată în 4 luni

Ștefan Stan va deveni din nou tată. Soția lui, Simona, e însărcinată în 4 luni
5

de Andra Stana,

Un viitor tătic în culmea fericirii. Este ceea ce simte acum Ștefan Stan. Cântărețul va deveni tătic pentru a doua oară în lunile ce vin. Soția cântărețului, Simona, a dat vestea că așteaptă un nou bebeluș. Cei doi vor avea tot o fetiță.

Ștefan Stan și soția sa, Simona, au venit în premieră la tv cu fiica lor, Elif, pentru a da vestea cea mare. Cei doi au anunțat că vor deveni din nou părinți, Simona fiind gravidă în patru luni.

Ștefan Stan, tătic de fete

Cei doi au aflat și sexul bebelușului în urma testului genetic.

„Sunt din nou gravidă, în patru luni. Este tot fetiță, o să o cheme Mira Maria. Am făcut testul genetic și știm sută la sută ce e copilul. Sarcinile sunt cam la fel. Acum, la a doua sarcină, mi-a fost de 3-4 ori rău, în rest aceleași stări. Cu Elif nu mi-a fost rău deloc. Aș vrea ca a doua fetiță să nu doarmă tot timpul cu noi, ca Elif. Am obișnuit-o așa și nu e bine”, a declarat graviduța Simona, citată de click.ro.

Tânăra și-a arătat burtica în emisiunea prezentată de Teo și Bursucu. Show-ul „Teo Show” a revenit recent din vacanță și poate fi urmărit la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 15.00.

Stefan-Stan-va-deveni-din-nou-tata-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ștefan Stan este foarte încântat de ideea că va deveni din nou tătic.

Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frână deocamdată. E diferență de un an și trei luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală.

Ștefan Stan

Ștefan Stan este câștigătorul primului sezon „Vocea României”, de la Pro TV.

Sursa foto: Instagram

Astăzi la TV:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te