Homepage  / Știri

Stela Popescu i-a împlinit un mare vis micului actor Tudor Roşu

Stela Popescu i-a împlinit un mare vis micului actor Tudor Roşu

de Redactia Tvmania

După scurta apariţie din filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie", puştiul Tudor Roşu revine pe marile ecrane cu un rol pe care şi l-a dorit foarte mult, acela de nepot al consacratei actriţe Stela Popescu, în comedia românească "Mamaia".

Deşi a filmat pentru „Mamaia” o singură zi, pentru Tudor, care şi-a pierdut ambele bunici când abia împlinise vârsta de 3 ani, rolul de nepot a fost ca un vis împlinit.

„Am luat-o în braţe mult pe doamna Stela…aşa am simţit, cum eu n-am avut bunici!”, afirmă răspicat micuţul.

În comedia „Mamaia”, Tudor Roşu are ocazia să joace alături și de alte nume mari ale scenei românești, precum: Valentin Teodosiu, Adrian Văncică și Ion Dichiseanu, dar și cu numeroși actori din generaţia tânără ca Paul Diaconescu, Mădălina Anea, Cosmin Natanțicu și Cătălin Neamțu.

În ceea ce privește echipa din spatele camerei, Alma Bacula este cea care a produs comedia, un film regizat de Jesus Del Cerro, cu o imagine semnată de Viorel Sergovici, scenariul aparținându-i lui Collin J. Blair, după o idee de Bogdan Mirică.

În timp ce alţi copii de vârsta lui nu au pasiuni foarte clar stabilite, Tudor Roşu, la cei 8 anişori ai săi, ştie de mult timp că este îndrăgostit de lumea cinematografiei. Exact ca un adult conştiincios, piciul a învăţat să scape de emoţii şi de tracul din faţa camerelor de filmat urmând cursurile de film şi televiziune de la „Şcoala micilor vedete”. Acela a fost primul contact cu o carieră de actor, pe care este hotărât să o urmeze.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te