Homepage  / Ultimul număr

Superman la propriu si la figurat

Superman la propriu si la figurat

de Redactia Tvmania

Aflat la al saptelea sezon cu rolul principal din „Smallville”, Tom Welling s-a integrat perfect in prototipul super-actorului de serial: un rol puternic, un joc credibil si un look de model.

Tom Welling are o cariera formata din numai sapte roluri, dar este un nume cu rezonanta in randul fanilor serialului „Smallville”. Are 30 de ani, dar nu ii dai mai mult de 24. Si desi pare a fi genul de tip care sare mult prea usor de la o cucerire la alta este casatorit, fidel si indragostit doar de sotia lui. A, da! Si il interpreteaza pe Superman, intrand extrem de bine in pielea acestuia. Mai ales in secventele in care apare fara tricou. Dincolo de imaginea de barbat pe cere iti vine sa il iei acasa (da, marturisesc ca am trecut si eu acum vreo cinci ani prin faza „poza de desktop cu Tom Welling”), actorul a reusit sa portretizeze excelent un personaj-simbol al culturii media americane si a facut din adolescentul Clark Kent un predecesor credibil al eroului din seria de filme inaugurata in 1978. Tom nu a reusit pana acum sa faca tranzitia spre marile ecrane. Singurele lui tentative au esuat lamentabil: „Cu duzina e mai ieftin!” (2003), „Cu duzina e mai ieftin 2 – Razboiul tatilor” (2005) si „Ceata” (2005). In schimb, a experiementat si cu regia de film: a regizat doua episoade ale serialului „Smallville”.
Si, drept dovada pentru succesul serialului a carui actiune are loc in perioada de inceput a lui Superman, este faptul ca fanii intretin constant zvonurile conform carora actorul va face parte din distributia peliculei „Justice League”, in care l-ar putea interpreta pe acelasi supererou. Aparuta prima data intr-o carte de benzi desenate din 1960, Justice League of America era prezentata ca o echipa de supereroi formata din Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman si Martian Manhunter. Desi componenta Justice League s-a schimbat de-a lungul timpului, succesul la public a ramas garantat, in baza unei idei simple: adunarea intr-un singur fir narativ a aventurilor eroice ale celor mai iubite personaje de benzi desenate. Filmul inspirat de aceasta echipa de luptatori impotriva raului este programat pentru 2009 si se stie ca din distributie nu vor face parte Brandon Routh (ultimul Superman) si nici Christian Bale (ultimul Batman). Regia ii va aprtine lui George Miller, cel care a facut si „Happy Feet – Mumble, cel mai tare dansator” (2006).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te