Homepage  / Ultimul număr

Tanara si nelinistita

Tanara si nelinistita

de Redactia Tvmania

Fara a fi gasit inca raspunsul la intrebarea „Ce vor fetele?”, Andreea Raicu si-a trasat deja prioritatile cele mai importante: aceea de a trece mai repede peste scandalul din presa creat in jurul relatiei dintre ea si Tudor Vasile si pregatirile pentru mutarea in noua ei casa.
Andreea isi imparte timpul acum intre munca la emisiune si cateva proiecte personale care presupun si unele investitii de anvergura. Cum ar fi aceea de a se muta intr-o casa noua: „Eu am primit o casa de la tatal meu, acum vreo trei ani de zile. Ma rog, nu m-am preocupat foarte tare de ea. Vroiam sa o redecorez, dar mi-am dat seama de faptul ca trebuie demolata si reconstruita. Acuma sunt in faza de proiect, dupa care voi da drumul la lucru”. In privinta utilitatilor din imobilul in care se va muta abia la anul, Andreea Raicu a precizat faptul ca vrea sa pastreze totul cat mai simplu. Fara articole vechi, piscina in curte sau alte capricii decorative de acest gen. Insa garnisita cu sisteme high-tech si biblioteca pe care o are, in prezent, in casa parintilor ei.
Insa in ceea ce priveste viata amoroasa, noutatile care s-au precipitat in ultimul timp au creat destul de multa valva in jurul relatiei dintre ea si Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile. Venite din tot felul de surse neoficiale, informatiile create in jurul acestui cuplu au ajuns sa formeze o telenovela in toata regula: cand Andreea s-a despartit de mijlocasul lui AS Roma, Cristi Chivu, fiul ex-premierului Vasile si-a incheiat si el, destul de brusc, relatia pe care o avea cu Maria Marinescu. Situatie care a dat ceva apa la moara presei care s-a inghesuit sa faca tot felul de speculatii pe aceasta tema. Ba chiar, in toata aceasta ecuatie sentimentala, a aparut din senin si un al treilea personaj feminin, care a incins si mai tare spiritele. „Este un capitol despre care eu nu doresc sa discut. Nu pentru ca as avea ceva de ascuns, ci pentru ca este zona mea privata. Nu inteleg de ce acea persoana si face imagine pe seama numelor noastre, insa este un subiect despre care nu vreau sa comentez. Ce vrea sa faca ea? Ca-l da in judecata? Sincera sa fiu, nu-i problema noastra. Acum avem o relatie foarte frumoasa. O relatie speciala”, a descris prezentatoarea de la „Ce vor fetele” relatia pe care o are cu Tudor Vasile.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te