Homepage  / Telenovele

O iubire ca-n telenovele: Acasă TV aduce „Ajutor, mă îndrăgostesc!”, cu Iran Castillo și Daniel Arenas

O iubire ca-n telenovele: Acasă TV aduce „Ajutor, mă îndrăgostesc!”, cu Iran Castillo și Daniel Arenas

de Ruxandra Dinca,

Telenovela „Ajutor, mă îndrăgostesc!”, avându-i ca protagoniști pe doi actori foarte cunoscuți și la noi, Iran Castillo („Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”) și Daniel Arenas („Dragoste de gardă”), debutează la Acasă luni, 20 iunie. Telenovela, ale căror filmări au debutat în primăvara anului trecut, va fi difuzată zilnic de Acasă TV, de luni până duminică, de la ora 13.00.

În Mexic, această producție Televisa – în original „S.O.S me estoy enamorando” – a debutat în toamna lui 2021 și s-a terminat după 97 de episoade.

Care e povestea „Ajutor, mă îndrăgostesc!”

„Ajutor, mă îndrăgostesc!” este o telenovelă clasică, o comedie romantică cu accente dramatice, despre un bărbat și o femeie care sunt atrași unul de celălalt în ciuda diferențelor dintre ei.

El, Alberto Muñoz (Daniel Arenas), încearcă să salveze afacerea familiei, însă descoperă ca noii săi parteneri au planuri ascunse, necurate. Iar lucrurile se complică și mai mult când se îndrăgostește de fiica unuia dintre partenerii lui, Sofia (Iran Castillo), mama unui băiețel tare simpatic, Fede (Leonardo Herrera).

Sofia e psiholog și, marcată de experiența nefericită pe care a avut-o în prima căsnicie, care s-a terminat urât, nu mai vrea să audă de dragoste. Toată viața ei se învârte în jurul copilului și a profesiei sale. Însă destinul are alte planuri și i-l scoate în cale pe Alberto.

Daniel Arenas despre rolul său

Actorul de 43 de ani a fost încântat de rolul său. Ba mai mult, cu ocazia premierei, a dezvăluit că și-a construit personajul pe care îl interpretează inspirându-se din viața unuia dintre unchii săi, un pionier în materie de desen grafic în Columbia (în serial, Alberto lucrează în acest domeniu):

„Cred că de la el vine o parte din ceea ce încerc să construiesc cu Alberto. Unchiul meu era un tip visător, un om cu idei impresionante, cu o convingere unică”, a povestit Arenas, citat de lasestrellas.tv.

Actori pe care i-am mai văzut

În distribuția noului serial de la Acasă, fanii telenovelelor vor recunoaște și alți actori pe care i-am văzut de-a lungul anilor pe micile noastre ecrane: César Évora („Mama vitregă” – un remake al acesteic elebre este în pregătire acum la Televisa – ), Ana Patricia Rojo („Tequila cu suflet de femeie”) și Jorge Salinas („Inima mea e a ta”).

Ce face acum Daniel Arenas

„Ajutor, mă îndrăgostesc!” a fost ultimul proiect al lui Daniel Arenas, difuzarea terminându-se în Mexic în ianuarie anul acesta. De atunci, Arenas a avut timp pentru el și iubita sa, columbiana Daniella Álvarez.

Model și fostă participantă la concursuri de Miss, Daniella a trecut printr-o adevărată tragedie în 2020. Din cauza unor complicații după o intervenție chirurgicală estetică, i-a fost amputat piciorul stâng de sub genunchi. Între timp, frumoasa nu numai că s-a recuperat, dar a început să susțină și să încurajeze oamenii ca ea, cu handicap fizic.

Arenas și Daniella trăiesc o iubire ca-n povești și, după o perioadă în care au fost foarte discreți în privința relației lor, acum nu se sfiiesc să-și declare dragostea public. Iar din noiembrie anul trecut, presa din Mexic scrie că cei doi ar fi căsătoriți în secret, după ce a fost văzută având pe deget un inel care seamănă foarte mult cu o verighetă.

Ce face acum Iran Castillo

Cu rolul principal feminin din „Ajutor, mă îndrăgostesc!”, actrița de 45 de ani a revenit la telenovele după patru ani în care a avut doar roluri mici, episodice.

Între timp, vedeta mexicană – care nu e doar actriță, ci și cântăreață – a intrat din nou în pauză profesională, căci a devenit mamă în februarie, pentru a doua oară, aducând pe lume un băiețel (Iran mai are o fetiță de 11 ani, dintr-o relație anterioară). Tatăl copilului este noul ei iubit și partener, Pepe Ramos, un influencer care promovează un stil de viață sănătos, cât mai aproape de natură.

În mai, pe Instagram, actrița a urcat promo-ul unui cântec în care își exprimă recunoștința pentru tot ceea ce i se întâmplă.

Cuvintele actriței sunt cu atât mai relevante cu cât Iran Castillo a trecut print-o cumpănă uriașă în 2015: în Ciudad de Mexico, a fost răpită și sechestrată timp de trei zile, fiind eliberată în schimbul unei răscumpărări plătite de familie. După acest adevărat coșmar, actriței i-a luat mult să-și revină psihic și emoțional.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te