Homepage  / Telenovele

Aracely Aramabula va juca în remake-ul unei telenovele care a făcut furori acum 17 ani, “La Madrastra”

Aracely Aramabula va juca în remake-ul unei telenovele care a făcut furori acum 17 ani, “La Madrastra”
7

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță Aracely Aramabula (“Imbrățișări pătimașe”) a început filmările la o nouă telenovelă, “La Madrastra” (“Mama vitegră”), anunță peopleespanol.com. Noul ei proiect este remake-ul producției omonime, care a avut succes în anul 2005 și ai cărei protagoniști au fost Victoria Ruffo și César Évora.

Partenerul lui Aracely va fi actorul chilian Andrés Palacios, pe care îl știți din “Uzurpatoarea”, “Imperiul minciunilor”, “Amazoanele: lupta pentru fericire”.

Cei doi nu sunt singurii actori cunoscuți din distribuție. În această telenovelă, produsă de Carmen Armendáriz pentru Televisa, vor mai juca, printre alții, Martha Julia și Cecilia Gabriela, care au apărut și în varianta cu Ruffo în rolul principal, Marisol del Olmo, Juan Martín Jauregui, Marco Treviño, Adrián Di Monte și deja celebrul Gabriel Soto.

“Voi avea un rol mic, însă foarte important în poveste”, a declarat Gabriel Soto. 

Filmările vor dura 4 luni și cel mai probabil serialul va avea 45 de episoade, scriu cei de la tvynovelas.com.

Gurile rele spun că deși este foarte fericită cu acest nou proiect Aracely Aramabula și-ar fi dorit să joace alături de un actor mai cunoscut decât Andrés Palacios, cu o traiectorie profesională ca a lui César Évora, care să se ridice la nivelul ei.

Actrița mexicană a trecut repede cu vederea palmaresul lui Andrés, și a reușit chiar de la primele secvențe ale telenovelei să aibă o chimie puternică cu acesta. Iar dovada sunt săruturile pasionale filmate deja de cei doi pe platourile de la Televisa.

„Totul indică că între Aracely și Andrés există o chimie excelentă și, de asemenea, o prietenie pentru că au glumit și s-au distrat pe platouri”, a spus o sursă apropiată, citată de eltiempolatino.com.

Aracely-Arambula-269760323_473872964108676_57064686021172893_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce se întâmplă în telenovela “La Madrastra”

Telenovela “La Madrastra” spune povestea Mariei (Aracely), o femeie care, după ce a ispășit o pedeapsă de 20 de ani pentru o crimă pe care nu a comis-o, este hotărâtă să-și recupereze copiii care o cred moartă.

Astfel, ea va porni într-o misiune pentru a-și dovedi nevinovăția și pentru a afla cine este adevăratul criminal, încercând în același timp să câștige afecțiunea copiilor săi.

„Îmi place foarte mult această nouă poveste, deși protagonista suferă mult din cauza nedreptății. Este un rol puternic pe care vreau să-l dedic femeilor care au fost separate de copiii lor sau care sunt după gratii, de asemenea îl dedic întregului Mexic, pentru că filmez din nou în țara mea”, a declarat Aracely într-un înterviu pentru revista “Eres”. 

Ultima colaborare a lui Aracely cu cei de la Televisa a fost în 2009-2010, când a filmat telenovela “Inima sălbatică.” De atunci, actrița în vârstă de 47 de ani a apărut doar în producții ale companiei americane Telemundo: “Diamantul nopții” (“La Patrona”), “Fugara” (“Los miserables”), “La doña” și “El señor de los cielos”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te