Homepage  / Seriale / Telenovele

Telenovelele anului 2021! 10 seriale pe care le așteptăm și în România

Telenovelele anului 2021! 10 seriale pe care le așteptăm și în România

de Redactia Tvmania

Cu toate restricțiile impuse de pandemie, actorii de telenovele nu au stat degeaba în ultimele luni. Au filmat sau urmează să filmeze pentru producții nou-nouțe, care sunt gata să cucerească telespectatorii din SUA și Mexic. Cel mai probabil, unele dintre aceste 10 seriale vor ajunge la un moment dat și pe micile ecrane din România. 

„La desalmada”

Distribuție: Livia Brito, José Ron, Marjorie de Sousa (în rol negativ), Marlene Favela, Eduardo Santamarina (în rol negativ), Raúl Araiza, Kimberly Dos Ramos, Ana Martín, Laura Carmine, Sergio Basáñez, Cecilia Galliano, Azela Robinson, Francisco Gattorno

Produsă de: José Alberto Castro pentru Televisa

Subiect: Serialul spune povestea Fernandei Linares (Livia Brito), o femeie care trece printr-o tragedie fix în noaptea nunții: soțul ei este omorât, iar ea este violată. Din acest moment singurul lucru care o ține în viață pe Fernanda este dorința ei oarbă de a se răzbuna pe cei care i-au făcut rău. Rafael Toscano (José Ron), un tânăr care tocmai și-a terminat studiile universitare, intră în viața protagonistei ajutând-o să treacă peste traumă. E remake-ul serialului columbian “La Dama de Troya” (2008 – 2009). 

Data lansării: 5 iulie în Mexic, postul Las Estrellas

„Malverde: El Santo Patrón”

Distribuție: Pedro Fernández, Carolina Miranda, Mark Tacher, Alejandro Nones, Isabella Castillo, Sofía Castro, Ivonne Montero, Miguel de Miguel, Luis Felipe Tovar

Produsă de: Telemundo

Subiect: Prima telenovelă de epocă produsă de compania americană Telemundo spune povestea banditului Jesús Malverde (Pedro Fernández), născut în 1870 în Sinaloa, care devine la maturitate o figură legendară, un apărător al poporului și protector al celor săraci, fiind supranumit “Sfântul Narcotraficanților”. 

Data lansării: În a doua jumătate a anului la Telemundo

„Vencer el pasado”

Distribuție: Sebastián Rulli, Horacio Pancheri, Diego Olivera, África Zavala, Matías Novoa, Gaby Rivero, Erika Buenfil, Angelique Boyer, Arantza Ruiz, Ana Paula Martínez

Produsă de: Rosy Ocampo pentru Televisa

Subiect: “Vencer el pasado” continuă povestea celorlalte două sezoane ale producției “Vencer”: “Vencer el miedo” și “Vencer el desamor”, lansate în ianuarie 2020, respectiv februarie 2021. Patru femei – Carmen (Erika Buenfil), Renata (Angelique Boyer), Mariluz (Arantza Ruiz) și Danna (Ana Paula Martínez) – devin, în urma unor evenimente nefericite, ținte în lumea implacabilă a rețelelor sociale. Serialul aduce în atenția telespectatorilor subiecte precum bullying-ul și violența împotriva femeii.

Data lansării: 12 iulie în Mexic, postul Las Estrellas

„Parientes a la fuerza”

Distribuție: Bárbara de Regil, Guy Ecker, Chantal Andere

Produsă de: Telemundo

Subiect: George Cruz (Ecker), un celebru scenarist de la Hollywood de 50 de ani, trece prin criza vârstei de mijloc, dar și prin alte două evenimente nefericite: moartea mamei sale și infidelitatea soției, Leticia (Chantal Andere). Frustrarea, singurătatea și sentimentul de eșec, împreună cu ultima dorință a mamei sale îl conduc pe George în Mexic, unde o întâlnește pe Carmen Jurado (Bárbara de Regil), o frumoasă cântăreață mexicană care îi devine muză și de care se îndrăgostește iremediabil. Dar noua sa poveste de iubire nu vine la pachet doar cu lucruri bune. 

Data lansării: A doua jumătate a anului, la Telemundo 

„S.O.S. Me estoy enamorando”

Distribuție: Irán Castillo, Daniel Arenas. Jorge Salinas, César Évora, Marcelo Córdoba, Nuria Bages, Alejandro Ibarra și micuțul Leonardo Herrera

Produsă de: Lucero Suárez pentru Televisa

Subiect: Telenovela prezintă povestea de iubire dintre Sofía (Irán Castillo), o femeie cu un caracter deosebit, devotată fiului ei și muncii sale, și Alberto Muñoz (Daniel Arenas), un bărbat atrăgător, burlac convins. Relația lor va fi supusă unor grele încercări, mai ales că Sofía este fiica unui partener de afaceri nemilos de-al lui Alberto. Remake-ul telenovelei argentiniene “El sodero de mi vida” (2001 – 2002), cu Andrea del Boca în rolul principal.

Data lansării: Anul acesta în Mexic, la postul Las Estrellas

„La reina del sur 3”

Distribuție: Kate del Castillo, Humberto Zurita, Isabella Sierra, Kika Edgar, Alejandro Calva, Tiago Correa, Eduardo Yáñez, Lincoln Palomeque, Antonio Gil. Printre cei care s-au alăturat distribuției în noul sezon se numără: Noé Hernández, Horacio García Rojas, Ed Trucco, Carlos Valencia, Arturo Ríos, Denia Agalianou, Anderley Palomino și actorul de origine portugheză Pêpê Rapazote. 

Produsă de: Telemundo

Subiect: Acțiunea din sezonul 3 se petrece la 4 ani după cea din sezonul al doilea. Teresa Mendoza (Kate del Castillo) se află acum într-o închisoare de maximă securitate după ce a fost condamnată de autoritățile americane pentru moartea a trei agenți DEA. Cu ajutorul vechilor ei prieteni, Oleg (Alberto Jiménez) și Jonathan (Tiago Correa), protagonista va reuși să evadeze și să călătorească în Mexic, unde se va întâlni din nou cu președintele Epifanio Vargas (Humberto Zurita). Într-o lume a drogurilor plină de alianțe și acorduri secrete, Teresa plănuiește cea mai periculoasă misiune a ei de până acum, una care o va duce în mai multe locuri din America Latină. Tot ceea ce își dorește Teresa este să renunțe la viața ei de fugar și să se reunească cu fiica ei, Sofía (Isabella Sierra). 

Data lansării: Noul sezon va avea premiera la Telemundo anul acesta.

„Pasión de Gavilanes 2”

Distribuție: Până acum au fost confirmați Paola Rey și Juan Alfonso Baptista. 

Produsă de: Telemundo, la 18 ani de la lansarea telenovelei “Pasión de Gavilanes”, cu Mario Cimarro și Dana Garcia în rolurile principale. 

Subiect: Acțiunea se petrece la 20 de ani după întâmplările din primul sezon, după ce frații Reyes și-au unit destinele cu surorile Elizondo. Noul sezon începe cu o crimă tragică care zguduie din nou familia Reyes. Ancheta asupra misterioasei morți a unui profesor îi indică ca principali suspecți pe copiii unuia dintre cuplurile protagoniste.

Data lansării: Filmările vor începe la sfârșitul verii, iar serialul va fi lansat la Telemundo la sfârșitul anului sau începutul lui 2022. 

„Volverte a ver”

Distribuție: Brandon Peniche, Danilo Carrera, Alejandra Robles Gil

Produsă de: Ignacio Sada pentru Televisa

Subiect: Telenovela este remake-ul producției “Viviana” din 1978, cu Lucia Mendez în rolul principal și spune povestea Angelei (Alejandra Robles Gil), o femeie care caută dragostea adevărată, și care este curtată de doi bărbați (interpretați de Brandon Peniche și Danilo Carrera). 

Data lansării: Filmările încep luna aceasta în Mexic, iar serialul va putea fi văzut cel mai probabil la toamnă. 

„El amor cambia de piel”

Distribuție: Susana González, David Zepeda, Luis Felipe Tovar, Omar Fierro, Michelle Vieth, Carmen Salinas

Produsă de: Nicandro Díaz pentru Televisa

Subiect: Natalia (Susana González), protagonista, trece printr-o dramă fix în ziua când aniversează încă un an de căsnicie: soțul ei o părăsește și fuge cu cea mai bună prietenă, lăsând-o și într-o situație financiară proastă. Viața Nataliei se schimbă când îl cunoaște pe Chente (David Zepeda), un bărbat modest, care a trecut la rândul său printr-o tragedie.

Data lansării: Filmările vor începe în august, iar serialul va fi difuzat în Mexic spre sfârșitul anului. 

„Si nos dejan”

Distribuție: Mayrín Villanueva, Marcus Ornellas, Alexis Ayala, Scarlet Gruber, Gabriela Spanic, Susana Dosamantes

Produsă de: W Studios pentru Televisa

Subiect: Remake-ul telenovelei columbiene “Señora Isabel” din 1993. Alicia Montiel (Mayrín Villanueva) e o femeie de 50 de ani care pare să aibă un mariaj fericit cu prezentatorul Sergio Carranza (Alexis Ayala), tatăl celor 3 copii ai ei: Yuridia (Isabel Burr), Gonzalo (Carlos Said) și Miranda (Isidora Vives). Alicia descoperă că de ani de zile Sergio o înșală cu Julieta (Scarlet Gruber), o tânără colegă de serviciu, pentru care într-un final o părăsește. Aflată în pragul disperării Alicia găsește alinare la prietenele ei Fedora (Gabriela Spanic) și Rebecca (Monica Dionne). Soarta îi surâde din nou atunci când îl cunoaște pe Martín Guerra (Marcus Ornellas), un bărbat divorțat care are o fetiță. 

Data lansării: Pe 1 iunie 2021, la postul american Univision, iar în Mexic ajunge în noiembrie 2021. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Doctor de bine
  Află sfaturile medicilor invitați și vezi care sunt cele mai bune căi de tratament, dar și de prevenție, pentru o arie largă de boli, atât la copii, cât și la adulți....
 • 10:30 Umami: al 5-lea gust
  Umami: al 5-lea gust este un show culinar, prezentat de Cristi Dumitru, Alin Barabancea (co-prezentator) și Sergiu Nedelea (expert în vinuri).
 • 11:00 Sunt Spion AP
  Cînd un avion militar de ultimă generaţie este furat, guvernul Statelor Unite crede că traficantul de arme Gundars l-a înhăţat cu gîndul de a-l vinde. Aşa că îl...
 • 13:00 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 14:00 Dansul străzii 2 AP
 • 16:00 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 18:00 România, te iubesc!
  Astăzi, la "România, te iubesc!", Cosmin Savu prezintă reportajul Finlanda la adăpost, despre modelul nordic de apărare, despre conștiința unui popor care a trecut...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Tomb Raider: Începutul 12
 • 22:15 Mama răzbunării 15
 • 00:00 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 01:15 Goosebumps 2: Halloween bântuit AP
 • 02:45 Dansul străzii 2 AP
 • 04:15 România, te iubesc!
  Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi Rareş Năstase caută şi informează publicul din toată România despre adevăruri pe care mulţi le-ar dori ascunse:...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 07:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Neatza de weekend
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Hello Chef!
  Antena 1 lansează un nou proiect de cooking - Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef - Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie...
 • 15:00 Te cunosc de undeva!
  "Te cunosc de undeva!", cel mai spectaculos show de transforming, pune în scenă spectacole pe care nu trebuie să le ratezi! Zeci de artişti au urcat pe scena transformărilor...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • 23:30 Stand Up Revolutions 12
  "Stand-up Revolution" este prima emisiune televizată de stand up, în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu. Prezenți...
 • 02:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 02:45 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 03:45 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 08:00 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:30 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 09:30 Apel la consilier AP
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 14:30 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Tu Urmezi! AP
  Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul. Concurenţii stau la...
 • 22:00 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 00:30 Autopsie fatală 15
 • 02:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 03:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV