Homepage  / Ultimul număr

Teo si Cristi, atractia contrariilor

Teo si Cristi, atractia contrariilor

de Redactia Tvmania

Pe vremuri, cand nu lucra la Pro TV, Teo Trandafir obisnuia sa-l mai „atinga” verbal pe Cristi Tabara. De cand l-a cunoscut, insa, are numai cuvinte de lauda.
Fac lucruri total diferite. Ea e autoritatea suprema in materie de divertisment la noi, el – un specialist al relatiilor interumane, pe care a pus accentul in ultima vreme, fara sa renunte insa la stiri. Au si personalitati diferite. Ea dinamica si chiar exploziva, el – ca ardeleanul, adeptul calmului. Lucreaza la acelasi post de televiziune si au o solida relatie de prietenie. „Impricinatii” sunt Teo Trandafir si Cristian Tabara, doi dintre cei mai reprezentativi oameni ai Pro TV-ului. Nu conteaza ca Teo s-a alaturat fortelor acestuia mult dupa ce Cristi se facuse cunoscut prin munca sa acolo, ci ca atunci cand „s-au vazut, s-au placut”.
Intre Cristi Tabara si Teo Trandafir s-a nascut repede o relatie care seamana destul de mult cu aceea dintre Cristi si un alt coleg, Andi Moisescu. „Cu amandoi ma vad destul de rar, dar ne intelegem foarte bine. Cineva spunea, si a zis-o bine, ca, daca in fizica frecarea naste caldura, intre oameni frecusurile nasc raceala. Tin mult la Teo, e un om bun si vezi asta. In toata explozia asta pe care ea o reprezinta, miezul e bun, nu e ca o bomba, nu arunca srapnele cu intentia sa loveasca.”, rade Cristi.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te