Homepage  / Știri

Teodora Ghenciu găteşte reţete din cartea primită de la soacra ei

Teodora Ghenciu găteşte reţete din cartea primită de la soacra ei

de Redactia Tvmania

Marius Tudosiei, realizatorul şi prezentatorul emisiunii „Sănătatea în bucate” de la Digi24, a invitat-o pe Teodora Ghenciu, prezentatoarea Jurnalelor de noapte să îşi demonstreze măiestria în ale gătitului.

Moldoveancă adevărată, Teodora a mărturisit, lăsând modestia la o parte, că sunt câteva reţete care îi ies foarte bine . Însă reţetele cele mai speciale pe care le face, inclusiv cele afrodisiace, le-a luat dintr-o carte pe care a primit-o în dar de la…soacra sa.

„Salata asta este o reţetă pe care am descoperit-o de curând, într-o carte de reţete afrodisiace, iar ce este interesant este că am primit această carte de la soacra mea.”  

Știrista spune că nu are foarte mult timp alocat gătitului, dar că face tot posibilul să-şi respecte promisiunea pe care i-a făcut-o soţului, în ziua nunţii. Gătesc cel puţin o dată pe săptămână, cel mult de două ori. I-am promis soţului meu la nuntă, şi nu oricum, negru pe alb şi nu oriunde, ci pe rochia mea de mireasă, că voi găti cel puţin o dată pe lună.” 

Şi pentru că au avut la începutul relaţiei mici discuţii legate de bucătărie, Teodora s-a hotărât să înveţe să gătească şi reţete olteneşti, soţul ei fiind din acea zonă a ţării. „Soţul meu preferă bucătăria mea! El este oltean, eu sunt moldoveancă, deci la capitolul bucătarie am avut aşa, nişte discuţii. M-a pus odată să îi  fac o mâncare cu praz.  Eu nu mai gătisem praz, dar am descoperit că este foarte bun”, povesteşte vedeta.

O ediţie „Sănătatea în bucate” cu multe poveşti interesante şi amintiri haioase, dar şi cu preparatele speciale cu care Marius Tudosiei şi-a obişnuit deja publicul, duminică, de la ora 12.30, pe Digi24.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te