Homepage  / Vedete străine

„The Art of Love”, tot ce știm despre filmul cu Esra Bilgiç și Birkan Sokullu. Pelicula a intrat deja în top 10 Netflix

„The Art of Love”, tot ce știm despre filmul cu Esra Bilgiç și Birkan Sokullu. Pelicula a intrat deja în top 10 Netflix
6

de Anda Dincă,

Fanii actorilor turci Esra Bilgiç (31 de ani) și Birkan Sokullu (38 de ani) au acum ocazia să-i vadă la Netflix într-un film de acțiune cu accente romantice, “The Art of Love” (“Romantik Hırsız” / “Hoțul romantic”). Pelicula regizată de Recai Karagöz (cunoscut pentru serialul „Adım Farah” și filmul “Tactici în dragoste 2”) îi mai are în distribuție pe Fırat Tanış, Ushan Çakır, Hakan Ummak, Osman Alkaş şi Nil Keser.

Esra Bilgiç și Birkan Sokullu, la Netflix din 14 martie cu filmul “The Art of Love”

Producția, ale cărei filmări au avut loc la Praga și la Istanbul, prezintă relația dintre un hoț de picturi, Güney, și o agentă a Interpolului, Alin.

Alin (Esra Bilgiç) este un ofițer de poliție de succes care lucrează în Unitatea de infracțiuni de artă a Interpolului. Ea urmărește de ceva vreme un hoț care fură picturi valoroase din muzeele extrem de sigure ale lumii. După o urmărire intensă, Alin descoperă următoarea țintă a acestui hoț romantic. Când ia măsuri pentru a-l prinde, se confruntă cu o situație la care nu se aștepta niciodată. Acest hoț iubitor de artă este nimeni altul decât afaceristul milionar Güney (Birkan Sokullu), de care Alin a fost cândva îndrăgostită și care a dispărut brusc când erau pe cale să se căsătorească. Așa că tânăra trebuie să ia o decizie dificilă, dacă să-și asculte inima sau să-l prindă în flagrant pe Güney.

Lansat pe 14 martie, filmul „Art of Love” a ajuns deja în top 10 pe Netflix.

Esra Bilgiç și Birkan SokulluIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De unde îi știm pe Esra și Birkan

Pe frumoasa Esra Bilgiç (31 de ani) o știm din “Tărâmuri nelegiuite”, “Ramo” și “Putere și glorie”, în timp ce Birkan Sokullu a apărut pe micile noastre ecrane în “Destăinuiri”, “În numele fericirii” și “În dragoste și în război”. Chiar dacă pentru filmul de la Netflix au arătat că există multă chimie între ei, în realitate Esra și Birkan nu formează un cuplu. El are o relație cu Eda Gürkaynak, model și actriță, în timp ce Esra a fost ultima oară cuplată de presa din Turcia cu o vedetă din mediul online, Reynmen.

Cel mai recent proiect al Esrei se numește “Atatürk”, o peliculă istorică care îl prezintă la tinerețe pe Mustafa Kemal Atatürk (Aras Bulut İynemli), fondatorul Republicii Turcia. Proiectul (în care actrița îi dă viață personajului Madame Corinne) era așteptat la Disney Plus ca o mini-serie. În cele din urmă a fost transformat în două filme.

Primul, intitulat “Atatürk 1881 – 1919”, a fost difuzat de postul turcesc Fox pe 29 octombrie 2023 și lansat în cinematografele din Turcia pe 3 noiembrie. Continuarea a fost lansată în cinematografe pe 5 ianuarie 2024, cu titlul “Atatürk II 1881 – 1919”, și va ajunge și la postul Fox anul acesta.

În ceea ce-l privește pe Birkan, el a apărut ultima oară pe micile ecrane turcești în 2023, în serialul dramatic “Yüz Yıllık Mucize” (“Miracolul de o sută de ani”). Producția, în care i-a dat replica lui Ebru Șahin, a avut doar 13 episoade.

Vedeți aici trailerul filmului “The Art of Love”:

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton