Homepage  / Filme Online / HBO

The Last Of Us, serial HBO Max. Tot ce știm până acum despre sezonul 2

The Last Of Us, serial HBO Max. Tot ce știm până acum despre sezonul 2
8

de Andra Stana,

„The Last of Us” se va întoarce pentru sezonul 2 la HBO Max, după finalul șocant al sezonului 1. Având în vedere succesul pe care l-a avut acest serial, fanii sunt nerăbdători să vadă continuarea. Iată tot ce știm până acum despre „The Last of Us”, sezonul 2.

Serialul „The Last of Us” revine cu sezonul 2

The Last of Us este, fără îndoială, cel mai mare serial al anului 2023 de până acum. Penultimul episod al sezonului 1 a fost urmărit de 8,1 milioane de telespectatori, în creștere cu 74% față de debutul serialului.

Serialul de succes a fost reînnoit pentru sezonul 2 pe 27 ianuarie 2023.

„Sunt onorat și sincer copleșit de faptul că atât de mulți oameni au urmărit și s-au conectat cu repovestirea noastră a călătoriei lui Joel și Ellie. Colaborarea cu Craig Mazin, cu incredibila noastră distribuție și echipă și cu HBO mi-a depășit așteptările”, a declarat producătorul executiv Neil Druckmann într-un comunicat. „În numele tuturor celor de la Naughty Dog & PlayStation, vă mulțumesc!”, a încheiat acesta.

Despre ce va fi vorba în sezonul 2 din „The Last of Us”

Finalul sezonului 1 a fost difuzat pe 12 martie și a pregătit terenul pentru ceea ce va urma în sezonul 2. Joel și Ellie au ajuns în sfârșit la Licurici, dar călătoria lor nu s-a încheiat așa cum se așteptau. Ellie trebuia să moară în speranța de a găsi un leac, iar Joel a refuzat să lase să se întâmple asta.

Așadar, ce știm despre sezonul 2 din The Last of Us? De la o posibilă dată de lansare până la acel zvon despre Abby, iată cele mai recente informații despre cel de-al doilea sezon.

Nu vom intra în teritoriul spoilerelor majore aici, dar sinopsisul oficial de la PlayStation pentru The Last of Us Part II sună astfel: „La cinci ani după călătoria lor periculoasă prin Statele Unite post-pandemice, Ellie și Joel s-au stabilit în Jackson, Wyoming. Faptul că se află în mijlocul unei comunități înfloritoare de supraviețuitori le-a permis să trăiască în pace și stabilitate, în ciuda amenințării constante a celor infectați și a altor supraviețuitori mai disperați.

Când un eveniment violent întrerupe această pace, Ellie se angajează într-o călătorie necruțătoare pentru a face dreptate și a găsi o soluție. Pe măsură ce îi vânează pe cei responsabili, unul câte unul, ea se confruntă cu repercusiunile fizice și emoționale devastatoare ale acțiunilor sale.”

Când vine vorba de infectați, așteptați-vă la mai mult în sezonul 2. „Este foarte posibil să fie mult mai mulți infectați mai târziu. Și poate de diferite tipuri“, a declarat scenaristul The Last of Us în cadrul unei conferințe de presă.

Cine face parte din distribuția sezonului 2 din „The Last of Us”

O vreme, s-a zvonit că rolul lui Ellie ar putea fi redistribuit deoarece acțiunea din The Last of Us, sezonul 2, are loc la 5 ani după Partea I. Ellie se maturizează mult în timpul acestui salt în timp, lucru care este arătat în joc. Unii fani s-au gândit că Bella Ramsey ar putea fi înlocuită cu o actriță mai în vârstă.

Craig a precizat că Bella are în prezent 19 ani, ceea ce reprezintă vârsta lui Ellie în partea a II-a. El a confirmat că Bella se va întoarce în sezonul 2 ca Ellie. „Facem serialul cu Bella”, a spus scenaristul Craig Mazin într-o conferință de presă virtuală, potrivit Variety.

„The Last Of Us” (2023)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu Bella revenind în rolul lui Ellie, nu există nicio îndoială că Pedro se va întoarce în rolul lui Joel. Din moment ce Joel și Ellie călătoreau înapoi la așezarea lui Tommy din Jackson, Wyoming, vă puteți aștepta ca Gabriel Luna și Rutina Wesley să se întoarcă în rolul lui Tommy și Maria.

Fanii presupun că rolurile cheie ale lui Abby și Dina vor fi prezentate în sezonul 2. Unii fani cred că tânăra care se uită la Ellie când aceasta ajunge la așezarea lui Tommy în episodul 6 este Dina, interpretată de Paolina van Kleef. HBO nu a confirmat dacă acel personaj este sau nu Dina.

Care este data de lansare pentru „The Last of Us”, sezonul 2

HBO nu a anunțat o dată de lansare pentru cel de-al doilea sezon din The Last of Us. Până în martie 2023, serialul nu a început să filmeze sezonul 2. Având în vedere timpul necesar pentru filmări, este probabil ca sezonul 2 din The Last of Us să nu aibă premiera până la sfârșitul anului 2024 sau chiar 2025.

Pedro Pascal a declarat pentru Collider că „există o șansă” ca filmările pentru sezonul 2 să înceapă în 2023.

Va exista un sezon 3 din The Last of Us?

HBO nu a dezvăluit exact câte sezoane va avea The Last of Us. Nu există un joc The Last of Us Part III, dar showrunnerii ar putea extinde povestea părții a II-a pe parcursul mai multor sezoane.

„Îmi amintesc că, la început, i-am întrebat pe Craig și HBO: ‘Câte episoade trebuie să aibă acest sezon?‘. Iar răspunsul a fost: ‘Atât cât necesită povestea, și nu mai mult‘. Și, la fel, aceasta ar fi fost abordarea noastră pentru sezoanele viitoare, să spunem: ‘Bine, acesta va fi atâtea sezoane câte sunt necesare pentru a ajunge la acel final, și nu mai mult‘.”, a declarat Neil pentru Collider.

Într-un interviu recent, Neil a declarat pentru GQ că va fi nevoie de „mai mult de un sezon” pentru a acoperi complet cel de-al doilea joc. Când a fost întrebat dacă va fi nevoie de două sau trei sezoane pentru a explora cel de-al doilea joc în întregime, Craig a spus: „Ați observat corect că nu vom spune câte. Dar mai mult de unul este corect din punct de vedere faptic”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton