Homepage  / Ultimul număr

Tinerete fara batranete

Tinerete fara batranete

de Redactia Tvmania

„Hard Candy” este al 11-lea album de studio lansat de Madonna, iar „4 Minutes” este primul single promovat. La aproape 50 de ani, artista este mai activa ca niciodata.
Privind videoclipul „4 Minutes” am remarcat o parte din artficiile folosite pentru ca Madonna sa arate impecabil. Nu ma refer la corpul ei lucrat in detaliu timp de trei ore pe zi, ci la fata ei, care este luminata intr-un mod inteligent, focalizata rapid si bineinteles „curatata” pe calculator. Perfectiunea este un tel urmarit de Madonna in tot ceea ce face, iar puterea de munca imbinata cu o determinare de fier si un curaj nemasurat au facut ca artista sa fie un simbol in muzica – unde si-a construit cu minutiozitate o cariera in ultimul sfert de veac. In luna august 2008 Madonna o sa implineasca 50 de ani, un motiv in plus sa vedem o demonstratie in forta a talentului si succesului ei pe aproape toate planurile. Primul semnal a fost dat de anuntul semnarii unui contract de 120 de milioane de dolari pentru 10 ani cu Live Nation, ce va include albume, turnee si un intreg spectru de produse. Acordul cu Live Nation va intra in vigoare dupa ce Madonna isi incheie obligatiile fata de Warner Music – ce include, pe langa albumul „Hard Candy”, lansarea unei compilatii.
Cu exceptia peliculei „Evita”, care i-a adus un Glob de Aur pentru interpretare, „relatia” Madonnei cu a saptea arta nu a fost prea izbutita; dar acest fapt nu este decat o provocare in plus, astfel ca pe 13 februarie, la Festivalul de Film de la Berlin, artista a debutat in postura de regizor, cu „Filth and Wisdom”. Reactiile criticilor au fost amestecate, dar nici un comentariu negativ nu a mai contat cand la mai putin o luna de la acel moment Madonna a fost introdusa cu mare pompa in Rock and Roll Hall of Fame. Absenta sotului ei, Guy Ritchie, de la eveniment, a accentuat speculatiile privind o ruptura in paradisul conjugal.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te