Homepage  / Filme Online / HBO

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 6-12 iunie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 6-12 iunie 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe HBO Max, în perioada 6 - 12 iunie 2022. Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes săptămâna trecută, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

Cele mai populare filme de pe HBO Max au fost „Profesioniștii crimei”, „Omul din întuneric 2” și „Viitorul este un loc singuratic”. De asemenea, în top s-a aflat și „Aurul negru”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale TV de pe HBO Max se află producțiile „The Staircase”, „Rosswell, New Mexico” și „Mom”.

Iată care au fost filmele și serialele pe care românii le-au urmărit în număr mare în ultimele 7 zile la HBO Max în România, potrivit site-ului JustWatch.

Top 10 cele mai urmărite filme HBO MAX, săptămâna 6-12 iunie 2022 

Profesioniștii crimei / Reservoir Dogs (1992)

Nu se cunoșteau deloc și au fost adunați ca să realizeze crima perfectă. Apoi, un simplu jaf se transformă într-o ambuscadă sângeroasă, iar ucigașii își dau seama că unul dintre ei e informator al poliției. Însă care?

Din distribuție: David Steen, Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen, Steve Buscemi, Chris Penn.

Omul din întuneric 2 / Don’t Breathe 2 (2021)

În această continuare palpitantă, veteranul orb Norman Nordstrom, care s-a ascuns într-o cabină izolată cu o tânără, o să-și folosească niște instincte și mai întunecate și creative ca s-o recupereze pe aceasta, după ce e răpită de un grup de infractori.

Viitorul este un loc singuratic (2021)

Ca să se răzbune pe cel responsabil pentru moartea soției și fiicei lui, într-un accident rutier, Frank comite o infracțiune, ca să ajungă în aceeași închisoare ca șoferul care a rămas nepedepsit. Acolo, își începe campania de răzbunare.

Omul din întuneric (2016)

Mai mulți hoți intră prin efracție în casa unui orb bogat sperând să scape cu jaful perfect. Dar bărbatul ascunde un secret terifiant.

Aurul negru (2011)

Această aventură epică spune povestea rivalității dintre doi emiri arabi în anii ’30, în momentul în care petrolul era descoperit, și urmărește ascensiunea unui lider tânăr, dinamic, care unește triburile din deșert. Cu Tahar Rahim, Antonio Banderas, Mark Strong, Freida Pinto, Riz Ahmed

Noaptea cea mare / Big Night (1996)

Doi frați merg din Italia în America în speranța că-și vor deschide un restaurant italian autentic în New Jersey-ul anilor ’50. Din păcate, ei descoperă că au foarte multe de învățat despre afacerile Lumii Noi. Cu Tony Shalhoub, Stanely Tucci, Marc Anthony, Minnie Driver, Isabella Rossellini

Extinct: Călătoriile gogoșelelor (2021)

Op și Ed, două animale adorabile, în formă de gogoși, călătoresc accidental în timp, din 1835 până în prezent, în Shanghai. Aici, ei descoperă că gogoșelele (flummels) au dispărut. Cei doi trebuie să-și salveze specia și să schimbe cursul istoriei. Regizat David Silverman, Raymond S. Persi.

Amin. / Amen. (2002)

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un cercetător care lucrează pentru SS, Kurt Gerstein, încearcă să-i spună Papei Pius al XII-lea despre evreii trimiși în lagărele de exterminare. Un preot iezuit îl ajută în această misiune.

Stone (1974)

După ce unul din membrii săi e martorul unei asasinări politice, o bandă de motocicliști rebeli, GraveDiggers, devine ținta unui șir de crime. Ca urmare, un polițist sub acoperire li se alătură, ca să-l găsească pe cel responsabil.

Valan – Valea îngerilor (2019)

Polițistul Péter se întoarce în Valan, orașul lui natal din Transilvania, unde a fost găsit un cadavru în munți. Investigația îl obligă să se lupte nu doar cu criminalii locali, ci și cu demonii proprii.

Top 10 cele mai urmărite seriale HBO MAX, săptămâna 6-12 iunie 2022

The Staircase

O explorare a vieții lui Michael Peterson, a familiei sale din Carolina de Nord și a morții suspecte a soției sale, Kathleen Peterson. Cu Toni Collette și Colin Firth.

Rosswell, New Mexico (4 sezoane)

Când Liz Ortecho se întoarce în Roswell, New Mexico, ea se reîntâlnește cu Max Evans, cel de care era îndrăgostită în adolescență. Dar, în scurt timp, Liz descoperă un adevăr șocant: Max e un extraterestru care și-a ascuns abilitățile toată viața.

Mom

Anna Faris și Allison Janney joacă în această nouă comedie.

Irma Vep (2022)

Alicia Vikander joacă în #IrmaVep, o nouă serie limitată bazată pe clasicul cult din 1996 cu același nume.

După ce sosește în Paris pentru a filma cel mai recent proiect al ei, „The Vampires”, actrița de top Mira Harberg se întâlnește cu o veche iubire.

Noughts + Crosses / X și zero (2020)

Londra, Albion. Sephy, fiica „Cruce” a secretarului de stat Kamal Hadley, și Callum, fiul „Zero” al menajerei lor Meggie McGregor, se reîntâlnesc și o scânteie se aprinde.

Tokyo Vice

Intrat recent pe HBO Max, pasionantul serial „Tokyo Vice” ne transportă într-un Tokyo misterios și sofisticat, unde un tânăr jurnalist american învață să supraviețuiască, făcând slalom printre pericole. O poveste surprinzătoare, cu profunzimi neașteptate, care ne oferă, în plus, portretul memorabil al unui oraș unicat. 

Blackout / Pană de curent (2021)

Pierre Manzano se trezește în mijlocul unei imense pene de curent. În scurt timp, își dă seama că situația este neobișnuită. Frauke Michelsen, șefa adjunctă a comitetului de criză din Germania, e prinsă într-un coșmar.

Superman și Lois (2021)

Întorși în Smallville pentru a se ocupa de niște afaceri personale ale familiei Kent, Clark și Lois se întâlnesc cu Lana Lang, un ofițer de împrumuturi local care se întâmplă să fie și prima iubire a lui Clark, și cu soțul ei, Kyle Cushing.

We Own This City

Povestea ascensiunii și decăderii grupului operativ de urmărire a armelor de foc din cadrul Departamentului de Poliție din Baltimore, precum și a corupției și prăbușirii morale care au afectat un oraș american în care politicile de interzicere a drogurilor și de arestări în masă au fost susținute în detrimentul activității polițienești reale. Cu: Jon Bernthal, Wunmi Mosaku

Westworld (2016)

În timp ce o nouă zi plină de fantezie se desfășoară în Westworld, programatorul Bernard îl informează pe fondatorul parcului, doctorul Robert Ford, în legătură cu niște incidente de comportament haotic al unor gazde recodate de curând. Cu: Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te