Homepage  / Seriale

Top 15 seriale de acțiune pe care le așteptăm în 2022

Top 15 seriale de acțiune pe care le așteptăm în 2022

de Ruxandra Dinca,

Când vine vorba de seriale, ce preferați? Hobbiți, dragoni, monștri, vikingi? Puteri supranaturale sau gadgeturi de ultimă generație? Orice ar fi, 2022 nu vă va dezamăgi. Iată ce seriale de acțiune așteptăm în lunile următoare.

Stăpânul inelelor/Lord of the Rings

Data de lansare: 2 septembrie 2022

Primul sezon din mult-așteptata producție originală Amazon va avea 8 episoade. Povestea are loc cu mii de ani înainte de evenimentele cunoscute, din cărțile „Hobbitul” și „Stăpânul inelelor”. Serialul e considerat cel mai scump făcut vreodată, cu Amazon plătind 250 de milioane de dolari doar pe drepturile de ecranizare (cu opțiunea de a face cinci sezoane). Filmările pentru primul sezon au avut loc în Noua Zeelandă, unde s-a făcut și celebra trilogie. Producătorii au confirmat că se face și sezonul 2, ale cărui filmări se vor muta însă în Marea Britanie. Benjamin Walker, Peter Mullan, 

Cynthia Addai-Robinson se numără printre protagoniști, dar detalii concrete despre acțiune nu se știu. 

Casa Dragonului/House of the Dragon

Data de lansare: 2022

În funcție de tabăra în care sunteți – „Stăpânul inelelor” sau „Urzeala tronurilor” – acesta ar fi cel mai așteptat serial al lui 2022. Despre prequel-urile de la „Game of Thrones” se tot vorbește de câțiva ani, de-acum. E adevărat și că planurile celor de HBO au fost încurcate de pandemie. Dar, da, „Casa Dragonului” e primul serial derivat din universul „Game of Thrones” și toată lumea e foarte curioasă.

Povestea e plasată cu 200 de ani înainte de evenimentele cunoscute și urmărește începuturile Casei Targaryen, ai cărei membri aveau o legătură specială cu dragonii. Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Rhys Ifans fac parte din distribuție. Primul sezon are 10 episoade, iar HBO nu a anunțat încă o dată oficială de lansare. 

The Last Kingdom, sezonul 5 (ultimul)

Data de lansare: 2022

Plasat în Anglia la sfârșitul secolului al IX-lea, pe vremea când țara era împărțită în șapte regate diferite, serialul „The Last Kingdom” este o producție istorică, dramatică, ce adaptează seria „Poveștile saxone” ale scriitorului Bernard Cornwell (cărțile acestuia sunt traduse și la noi).

Sezonul 5, ale cărui filmări s-au terminat în vară, este ultimul din epopee, ceea ce i-a supărat pe fanii. Vestea bună este că povestea lui Uhtred din Bebbanburg (Alexander Dreymon) va continua cu un lung-metraj, „Seven Kings Must Die”, ale cărui filmări sunt programate în 2022. Cât despre sezonul 5, ultimul, al serialului, Netflix nu a anunțat încă data oficială de lansare, dar fanii speră să fie primăvara lui 2022. 

Lupin, sezonul 3

Data de lansare: 2022

Filmările pentru sezonul 3 al neașteptatului hit franțuzesc de la Netflix „Lupin” au început deja, în noiembrie.

În sezonul 3, chiar dacă între timp a scăpat de dușmanul său de moarte, hoțul gentilom Assane Diop (Omar Sy) are probleme pentru că rămâne un om căutat de poliție.

Netflix nu a anunțat încă data premierei, dar o lansare în primăvară pare puțin probabil acum. 

Stranger Things, sezonul 4

Data de lansare: vara lui 2022

Nu doar că sezonul 3, cel mai recent, al serialului supranatural „Stranger Things” s-a terminat în coadă de pește, dar a fost lansat în iulie 2019! Era înainte de pandemie, de-atunci a trecut o veșnicie (în lumea lansărilor de seriale, adică). Sezonul 4, în care gașca obișnuită – Winona Ryder, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer.

Deși soarta lui e în continuare necunoscută, se pare că și David Harbour va reveni în sezonul 4. Episoadele noi vor fi lansate de Netflix în vara lui 2022, iar în momentul acesta nu se știe dacă povestea va mai continua cu un sezon 5. 

Shadow and Bone, sezonul 2

Data de lansare: nu a fost confirmată

sursa FOTO: Netflix

Serialul „Shadow and Bone”, lansat de Netflix în aprilie 2021, este inspirat de mai multe cărți semnate de Leigh Bardugo, care formează așa numitul univers Grisha.

Primul sezon nu a fost chiar cel mai mare hit Netflix, însă serialul și-a construit o bază semnificativă de fani. Informația că se face și sezonul 2 a venit vara trecută.

Între timp, s-a aflat că filmările vor începe în ianuarie 2022 și că sezonul 2 va avea tot 8 episoade. Cât despre data lansării, este încă devreme, dar cel mai probabil e vorba de sfârșitul lui 2022 (dacă nu cumva chiar 2023). 

Peaky Blinders, sezonul 6 (ultimul)

Data de lansare: începutul lui 2022

Serialul englezesc lansat în 2013 se va termina în 2022, odată cu lansarea sezonului 6. Însă povestea mafioților lui Tommy Shelby (Cillian Murphy), din Birmingham, în anii 1920, va continua cu un film – abia acela va fi finalul poveștii, a anunțat creatorul Steven Knight. În acest sezon 6 nu va apărea deloc Helen McCrory, interpreta Mătușii Polly în serial, care a murit în primăvara trecută din cauza unui cancer la sân. Își va face apariția însă, dacă e să ne luăm după teaserele, Alfie Solomons, rol interpretat de Tom Hardy. Primele cinci sezoane din „Peaky Blinders” sunt disponibile la Netflix.

Vikings: Valhalla

Data de lansare: 25 februarie 2022

Spin-off al serialului „Vikingii”, care a spus în șase sezoane povestea lui Ragnar Lothbrok și a fiilor lui. În „Vikingii: Valhalla”, povestea sare în timp 100 de ani și urmărește alți eroi cunoscuți în istoria nordului Europei, precum Leif Erikson, războinica Freydís Eiríksdóttir, Harald Hardrada și Wilhelm Cuceritorul, rege al Angliei și descendent al vikingilor. Sam Corlett, Frida Gustavsson, Pollyanna McIntosh, Jóhannes Haukur Jóhannesson fac parte din distribuție. Primul sezon are 12 episoade, iar în noiembrie 2021 s-au terminat filmările și la sezonul 2, care va avea tot 12 episoade.

Obsesia Evei/Killing Eve, sezonul 4 (ultimul)

Data de lansare: 27 februarie 2022

Serialul despre relația complicată dintre Eve (Sandra Oh), un agent special britanic, și Villanelle (Jodie Comer), o asasină profesionistă sociopată, ajunge la final. Filmările pentru acest ultim sezon s-au terminat în noiembrie 2021. Sezonul 4 va avea tot 8 episoade. La noi, primele 3 sezoane sunt disponibile pe HBO Go.

Shogun

Data de lansare: nu a fost confirmată

Shogun, miniseria din 1980 cu Richard Chamberlain, Toshirô Mifune, Yôko Shimada

Inspirat de celebrul roman al lui James Clavell, serialul este produs de FOX și este un proiect aflat în dezvoltare de cel puțin trei ani. Filmările au început abia toamna aceasta, ceea ce înseamnă că premiera  va avea loc în a doua jumătate a anului 2022, asta dacă nu cumva pandemia încurcă iar planurile producătorilor.

Sezonul 1 are 10 episoade. Povestea urmărește aventurile unui marinar englez, Jonathan Blackthorne, care eșuează în Japonia în anii 1600. Ținut captiv de seniorul local, Toranaga, englezul începe treptat să se adapteze culturii locale, devine samurai și chiar trăiește o poveste de dragoste cu Mariko-san.

Rolurile principale sunt interpretate de: Cosmo Jarvis („Crescuți de lupi”, „Peaky Blinders”) este Blackthorne, Anjin-san, cum îi zic japonezii, Hiroyuki Sanada („Lost”, „Westworld”) este Toranaga, iar Anna Sawai este Mariko-san. 

The Witcher: Blood Origin

Data de lansare: 2022

Prequel al serialului cu Henry Cavill în rol principal, al cărui sezon 2 abia a fost lansat la Netflix.

De data aceasta, povestea este plasată cu 1200 de ani înainte de evenimentele din „The Witcher” și spune cum a apărut primul Witcher.

Miniseria are 6 episoade și încă nu are o dată clară de lansare. Sophia Brown, Michelle Yeoh și Lenny Henry apar în distribuție. 

The Last Of Us

Data de lansare: neconfirmată încă

Inspirat de popular joc video cu același nume, serialul este făcut de HBO în colaborare cu Sony și este cel mai ambițios proiect din istoria televiziunii din Canada. Într-o lume post-apocaliptică, Joel (Pedro Pascal, „The Mandalorian”) are misiunea să o escorteze pe adolescenta Ellie (Bella Ramsey, „Urzeala tronurilor”).

Primul sezon are 10 episoade. Filmările sunt în plină desfășurare la Calgary, Canada, și ar urma să mai dureze până în vară. Asta înseamnă că serialul „The Last of Us” ar putea fi lansat în cel mai fericit caz la sfârșitul lui 2022. 

Interviu cu un vampir/Interview with the Vampire

Data de lansare: 2022

Cea mai cunoscută carte a scriitoarei Annce Rice (care a murit recent, la 80 de ani), prima dintr-o serie de 13, va fi adaptată ca serial de AMC. Povestea este aceeași ca în filmul omonim, din 1994, cu Brad Pitt, Tom Cruise și Kirsten Dunst. În serial, care va avea opt episoade, Jacob Anderson (Grey Worm din „Urzeala tronurilor”) va fi Louis, rol interpretat de Brad Pitt în film. Sam Reid va fi Lestat (în filmul din 1994 Tom Cruise), iar în rolul Claudiei, fetița-vampir, a fost distribuită Bailey Bass. Despre filmări nu se știe să fi început încă, dar AMC ar intenționa să lanseze noul serial în 2022 pe tv și pe platforma AMC Plus, scrie Variety. 

Crescuți de lupi/Raised by Wolves, sezonul 2

Data de lansare: 3 februarie 2022

Primul sezon al unuia dintre cele mai originale seriale SF de la HBO a avut premiera în septembrie 2020, iar curând va fi lansat și sezonul 2. În serial, doi androizi au sarcina de a crește copii umani pe o planetă misterioasă. Colonia de oameni devine treptat înfloritoare, dar ajunge în pericol să fie distrusă de diferențe religioase, moment în care intervin androizii, iar consecințele sunt neașteptate. Amanda Collin, Abubakar Salim, Travis Fimmel își reiau rolurile. 

Dune: The Sisterhood

Dată de lansare: nu a fost confirmată 

Deși proiectul a fost anunțat în vara lui 2019, până acum HBO a fost foarte zgârcit cu detaliile. În vară, însă, Variety a scris că Diane Ademu-John („The Haunting of Bly Manor”, „Empire”) a preluat conducerea în calitate de producător principal și scenaristă. Niciun membru din distribuție nu a fost anunțat încă și nici vreo dată, chiar și ambiguă, de lansare. Se știe însă că e vorba de un spin-off din universul „Dune”, despre femeile din puternicul ordin religios Bene Gesserit (precum Jessica Atreides, rol interpretat de Rebecca Ferguson).

Povestea din „Dune: The Sisterhood” va fi plasată înaintea evenimentelor din film. Se mai știe de asemenea că Denis Villeneuve va regiza pilotul serialului. În condițiile astea, o lansare la sfârșitul lui 2022 ar fi cel mai bun scenariu.

DUNE, Rebecca Ferguson, 2021. foto: profimedia
Urmărește-ne pe Google News
VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 MasterChef
 • 22:30 Lichidaţi-i! 15
  În puterea nopţii, în timp ce se află în staţie şi aşteaptă autobuzul, Smith vede o femeie însărcinată care este urmărită de un bărbat înarmat. Smith îi urmăreşte...
 • 00:15 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:45 MasterChef
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 MasterChef
 • 22:30 Lichidaţi-i! 15
  În puterea nopţii, în timp ce se află în staţie şi aşteaptă autobuzul, Smith vede o femeie însărcinată care este urmărită de un bărbat înarmat. Smith îi urmăreşte...
 • 00:15 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:45 MasterChef
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 16:00 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 17:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Râzi cu RoaST AP
  Pe 1 decembrie, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun "România, Râzi cu RoaST!". Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas...
 • 23:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:00 Grand Hotel 12
 • 01:00 Grand Hotel 12
 • 02:00 Rocky III AP
  Al treilea film din celebra serie Rocky, partea a III-a continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului aflată mereu...
 • 04:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 16:00 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 17:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Râzi cu RoaST AP
  Pe 1 decembrie, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun "România, Râzi cu RoaST!". Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas...
 • 23:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:00 Grand Hotel 12
 • 01:00 Grand Hotel 12
 • 02:00 Rocky III AP
  Al treilea film din celebra serie Rocky, partea a III-a continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului aflată mereu...
 • 04:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Mireasa din Istanbul AP
  Povestea fascinantă de dintre Sureyya (Asli Enver) şi Faruk (Ozcan Deniz) continuă cu întâmplări dramatice, menite să stârnească interesul privitorului. În ultimul...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Fiica Ambasadorului AP
  Sancar (Engin Akyürek) este fiul unui arendaş, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. Nare (Nesligan Atagül) este fiica unui ambasador...
 • 00:00 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 02:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 03:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Mireasa din Istanbul AP
  Povestea fascinantă de dintre Sureyya (Asli Enver) şi Faruk (Ozcan Deniz) continuă cu întâmplări dramatice, menite să stârnească interesul privitorului. În ultimul...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Fiica Ambasadorului AP
  Sancar (Engin Akyürek) este fiul unui arendaş, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. Nare (Nesligan Atagül) este fiica unui ambasador...
 • 00:00 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 02:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 03:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Mireasa din Istanbul AP
  Povestea fascinantă de dintre Sureyya (Asli Enver) şi Faruk (Ozcan Deniz) continuă cu întâmplări dramatice, menite să stârnească interesul privitorului. În ultimul...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Fiica Ambasadorului AP
  Sancar (Engin Akyürek) este fiul unui arendaş, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. Nare (Nesligan Atagül) este fiica unui ambasador...
 • 00:00 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 02:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 03:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV