Homepage  / Cinema

Acțiunea din noul „Van Helsing” se va derula în zilele noastre

Acțiunea din noul „Van Helsing” se va derula în zilele noastre

de Redactia Tvmania

Relansarea filmului „Van Helsing” îl va aduce pe celebrul vânător de vampiri în zilele noastre. Scenaristul de la „Doctor Strange” vrea să modernizeze vânătoarea de vampiri.

van-helsing

Van Hesling revine. După un prim film dezamăgitor cu Hugh Jackman și Kate Beckinsale și un serial, Van Helsing este gata să se reîntoarcă pe marele ecran într-un reboot scris de Jon Spaihts, un scenarist în plină ascensiune după ce a lucrat la „Prometheus”, de Ridley Scott, și apoi la „Doctor Strange”, proaspăt intrat în cinematografe.

După declarațiile scenaristului, povestea se va desfășura în zilele noastre: „Este vorba de o nouă creație, altfel zis nu are nicio legătură cu precedentele pelicule. Bineînțeles va exista tușa romantică proprie personajului lui Bram Stoker, dar personajul va avea și o mulțime de alte trăsături despre care, din nefericire, nu pot vorbi deocamdată. Ceea ce e clar e că acțiunea se va muta în zilele noastre și sunt superentuziasmat de această versiune modernă al lui Van Helsing”.

Deocamdată, noul „Van Hesling” este în stadiul de proiect și nu se știe nici cine se va ocupa de regie, nici cine îl va interpreta pe vânătorul de vampiri care a apărut prima oară în cartea lui Bram Stoker, „Dracula”.

Puteți vedea aici trailer-ul filmului „Van Helsing”, din 2004, cu Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh:

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Kelly Overton este noua Vanessa Helsing, în serialul „Van Helsing”

Tom Cruise intră în pielea lui Van Helsing

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te