Homepage  / Ultimul număr

Triumf romanesc peste Ocean

Triumf romanesc peste Ocean

de Redactia Tvmania

Desi isi dramuieste atent aparitiile in presa, Bobby Paunescu, seful de la B1 TV si, totodata, producatorul filmului de succes „Moartea domnului Lazarescu”, a acceptat sa ne acorde un interviu in plina controversa provocata de show-ul „No Comment, by Monica”.

La premiera newyorkeza de la sfarsitul lunii trecute, filmul „Moartea domnului Lazarescu” a avut parte de o cronica elogioasa in „New York Times”, preluata de „International Herald Tribune”, iar prestigioasele reviste „New Yorker”, „Entertainment Weekly” si „Vogue” i-au consacrat spatii generoase. Despre toate acestea ne propusesem sa vorbim cu producatorul filmului, cand l-am vizitat in biroul sau, daca nu aparea scandalul legat de show-ul cu Irinel & Monica.
„TV mania”: CNA a cerut mutarea emisiunii „No Comment” pe un tronson ferit de ochii copiilor. Cat de tare afecteaza B1 TV aceasta solicitare?
Bobby Paunescu: Pentru a fi clar: practic, eu nu sunt seful B1 TV. Avem un management asigurat de NewsCorp, dar cu siguranta ca ma ocup indeaproape de acest post si incerc sa-l sprijin cum pot mai bine. „No Comment” nu face altceva decat sa arate viata unor oameni majori. Sunt un cuplu de romani care au o poveste de dragoste pe care as numi-o excentrica, data fiind diferenta de varsta, dar eu cred ca e cu nimic mai prejos decat o poveste de dragoste dintre un foarte cunoscut actor de la Hollywood si logodnica lui mai tanara. Astfel de emisiuni au fost peste tot: „Familia Osbourne” pe MTV, „Simple Life” cu Paris Hilton pe Fox. In ceea ne priveste, faptul ca am ascultat recomandarea CNA – pana va termina ea liceul, sa difuzam show-urile de la ora zece – arata ca postul de televiziune e deschis la sugestii. Fireste ca ne afecteaza faptul ca nu va fi in „prime time” timp de trei saptamani. Vom vedea ce masuri vom lua si spre cine ne vom indrepta sa ne recuperam pierderile. Dar show-ul nu cred ca ii afecteaza pe minori, iar faptul ca s-a dat aceasta nuanta politica, prin implicarea unui mic partid in chestiune, e doar consecinta succesului acestei emisiuni.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton