Homepage  / Ultimul număr

Trupa Taxi ne învaţă să spunem “te iubesc”

Trupa Taxi ne învaţă să spunem “te iubesc”

de Redactia Tvmania

Trupa a lansat un videoclip inedit la această piesă, în care apar 26 de prieteni cu nume mari ai lui Dan Teodorescu & Co. Vocalistul spune că un album omonim ar putea fi după colţ. . Filmat în clubul bucureştean Kulturhaus, videoclipul de la “Cele două cuvinte” îi aduce în faţa camerelor pe 26 de bărbaţi care învaţă spinoasa alăturare dintre cuvintele “te” şi “iubesc”, căci despre ele e vorba în piesă.

Clipul a fost lansat pe 5 noiembrie şi a avut un succes nebun pe internet, unde a strâns peste 120 de mii de vizualizări pe site-ul video YouTube în primele trei zile de la debut. Este produs de Teo Trandafir, iar bărbaţii cu pricina nu sunt fitecine: printre ei se numără Dan Bittman, Cătălin Măruţă, Toni Grecu, Robert Turcescu, Virgil Ianţu, Leonard Doroftei, Cheloo de la Paraziţii şi Marius Vizante ca să enumerăm câţiva.
“Ne-am gândit că n-ar fi rău ca în clip să apară cât mai mulţi bărbaţi foarte cunoscuţi, care să susţină şi să gireze ideea piesei. Şi am apelat, desigur, la prieteni. Că prietenul la videoclip se cunoaşte!”, ne-a explicat Dan Teodorescu ideea acestui videoclip.

.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te