Homepage  / Televiziune

TVR 1 transmite concertul „Toamna Simfonic”, susţinut de Tudor Gheorghe

TVR 1 transmite concertul „Toamna Simfonic”, susţinut de Tudor Gheorghe

de Redactia Tvmania

Spectacolul aniversar „Toamna Simfonic” este programat duminică, 15 octombrie, de la ora 21.10. În preambul, vineri, 13 octombrie, de la ora 21.35 (în reluare duminică, 15 octombrie, de la ora 19.00), Tudor Gheorghe este invitatul lui Ionuţ Cristache într-o ediţie specială a emisiunii „România 9”.

Vineri, 13 octombrie, de la ora 21.35, Tudor Gheorghe este invitatul lui Ionuţ Cristache la „România 9”. Veţi avea ocazia ca, pentru aproximativ o oră, să intraţi în universul unui artist care consideră că:

„Întreaga mea activitate nu trebuie să fie confundată cu ceea ce numim astăzi showbiz, nu sunt din această categorie. Activitatea mea, viaţa mea, munca mea e inclusă în spaţiul cultural-educativ al acestei ţări, pentru că trăim o perioadă destul de amară din acest punct de vedere, în care educaţia şi cultura lasă mult, mult de dorit. Şi atunci încerc şi eu, cu minimile mele puteri, să umplu acest gol pe care, iată, cei 26 de ani l-au creat în societatea română”.

Veţi afla povestea celor 15 ani de spectacole Tudor Gheorghe simfonic, despre preocupările artistului în afara muzicii şi despre cum percepe el clasa politică. Această ediţie poate fi urmărită şi în 15 octombrie, la TVR 1 – duminică, de la ora 19.00.

Duminică, 15 octombrie, de la ora 21.10, sunteţi invitaţi să urmăriţi spectacolul „Toamna Simfonic” – susţinut în 26 octombrie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti, cu casa închisă, în faţa a 4.000 de spectatori. Tudor Gheorghe a creat în 1999 seria de spectacole numită „Anotimpurile poeziei româneşti”. Spectacolul „Toamna Simfonic” face parte din această serie şi a marcat împlinirea a 15 ani de la primul spectacol.

Pe scena de la Sala Palatului, alături de Tudor Gheorghe, au evoluat membrii Orchestrei Naţionale Radio şi Corul Naţional de Cameră Madrigal „Marin Constantin” sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu.

Foto: tudor-gheorghe-ro.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te