Homepage  / Filme Online

„Twisters”, un sequel al celebrului film „Tornada” / „Twister” din 1996, este în lucru. Ce știm până acum

„Twisters”, un sequel al celebrului film „Tornada” / „Twister” din 1996, este în lucru. Ce știm până acum
7

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! Universal Pictures și Amblin Entertainment a lui Steven Spielberg au început dezvoltarea filmului „Twisters”, o continuare a superproducției „Tornada” / „Twister” din 1996, care i-a avut ca protagoniști pe Helen Hunt și regretatul Bill Paxton în rolul unor meteorologi aflați în urmărirea unei tornade.

„Twisters”, un sequel al filmului „Tornada” / „Twister” din 1996

Universal Pictures și Amblin Entertainment se întâlnesc cu regizorii în speranța că vor începe în primăvară să lucreze la „Twisters”, o continuare la scară mare a filmului de succes din 1996. Universal și Warner Bros. cofinanțează filmul, iar Universal preia conducerea creativă a acestuia. Frank Marshall, de la „Jurassic World Dominion”, va fi producătorul filmului, prin intermediul Kennedy/Marshall Company.

Deadline relatează că, deși Steven Spielberg a fost încântat de scenariul lui Mark L. Smith („The Revenant”), Helen Hunt nu a semnat pentru continuarea filmului. Așa că, în schimb, filmul se va concentra pe fiica personajului lui Hunt (pentru că altfel cum să faci o continuare dacă nu despre copilul cuiva) și, probabil, pe modul în care aceasta se confruntă nu cu o tornadă, ci cu mai multe.

‘The Miracle Season’ Special Screening in LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Joseph Kosinski, care a regizat „Top Gun: Maverick”, urma să regizeze „Twisters”, dar a renunțat la film și s-a angajat să se ocupe filmul de curse de Formula 1 al lui Brad Pitt, pe care Apple l-a achiziționat în iunie anul trecut, după o licitație importantă la începutul acestui an.

Încă nu a fost stabilit un nou regizor, dar printre cei care sunt luați în considerare se numără Jimmy Chin și Elizabeth Chai Vaserhelyi, echipa premiată cu Oscar pentru „Free Solo”; Dan Trachtenberg, care a regizat „10 Cloverfield Lane”; și Travis Knight, ale cărui filme de animație recente au fost „Missing Link” și „Kubo and the Two Strings”. Jan De Bont a regizat filmul original „Tornada”.

„Twister” a fost un succes uriaș, cu încasări de peste 494 de milioane de dolari în întreaga lume, depășind limitele efectelor vizuale și având o distribuție care îi includea pe Phil Seymour Hoffman și Todd Field. Scenariul original a fost scris de regretatul Michael Crichton.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te