Homepage  / Seriale / Seriale americane

Ultimul sezon din „New Amsterdam” intră în grila Prima TV. Când e programată premiera

Ultimul sezon din „New Amsterdam” intră în grila Prima TV. Când e programată premiera

de Andra Stana,

Prima TV a anunțat că va difuza ultimul sezon din „New Amsterdam”. Când a programat postul difuzarea noilor episoade ale serialului cu medici lansat în 2018.

Prima TV difuzează în premieră de televiziune în România ultimul sezon din „New Amsterdam”

Inspirat din povestea reală a unui un medic care a sfidat sistemul dintr-un vechi spital din America și s-a luptat el însuși cu cancerul, serialul New Amsterdam are premiera ultimului sezon din 7 septembrie, ora 20.00, la Prima TV.

Max Goodwin este directorul celui mai  vechi spital public din America, spital în care există o regulă unică: indiferent dacă pacienții suferă de Ebola, sunt prizonieri ai unui penitenciar de înaltă securitate sau președinți ai Statelor Unite, toți, fără excepție, sunt tratați sub același acoperiș, la fel!

New Amsterdam este o producție iubită de milioane de oameni iar povestea medicilor care salvează vieți ajunge la final. În fiecare joi, de la 20.00, la Prima TV, drama și umorul fac casă bună împreună. Nu vor lipsi din acest ultim sezon teme extrem de actuale și pentru realitatea din sistemul medical românesc, pornind de la birocrație la subfinanțare, la personal insuficient sau subaprecierea pacienților față de actul medical. Plin de dinamism, ultimul sezon al serialului New Amsterdam are în centru povești emoționante despre altruism și dragostea de oameni.

New Amsterdam este un serial multiplu premiat cu premiul Asociației Criticilor de film pentru Televiziune pentru cel mai bun serial de televiziune în 2021, premiul CinEuphoria 2020 pentru  Libertatea de expresie și premiul  de Onoare – CinEuphoria 2020, acordat actorului Ryan Eggold.

Sursa foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te