Homepage  / Televiziune

Un nou sezon din „Insula taberei de vară” începe la Cartoon Network. Când e premiera

Un nou sezon din „Insula taberei de vară” începe la Cartoon Network. Când e premiera

de Andra Stana,

Cartoon Network va difuza un nou sezon din serialul „Insula taberei de vară” începând de la jumătatea lunii noiembrie. Sezonul 4 îi surprinde pe Oscar și prietenii săi cu și mai multe întâmplări pe insula plină de monștri, vrăjitoare și extratereștri!

De luni până vineri, cei mici vor putea urmări episoade din sezonul 4. Oscar și prietenii lui sunt plini de energie și de idei!

Ce vor face micii prieteni?

Fanii serialului „Insula taberei de vară” vor vedea ce-l așteaptă pe Oscar atunci când incearcă să pregătească micul dejun preferat.

Într-un alt episod, Oscar trebuie să treacă peste frica de a traversa un pod înfricoșător. Nici Susie și Ramona nu se plictisesc. Acestea le învață pe vrăjitoare să facă mingi pentru spirite. Alice stârnește din greșeală un zvon ciudat despre ciuperci și va trebui să suporte consecințele.

Despre serial

Oscar și Aricel tocmai ce au ajuns pe Insula Taberei de Vară. Imediat ce părinții lor vor pleca, o lume incredibilă plină de lucruri stranii va ieși la suprafață. Aici există extratereștri, caii sunt de fapt unicorni, monștrii zac sub pat iar vrăjitoarele supraveghează tabăra.

Premiera noului sezon din Insula taberei de vară va avea loc pe 15 noiembrie, începând cu ora 13:45. Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri.

Sursa foto: Cartoon Network

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te