Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Vedeta TVR-ului, despre relația cu fiul ei: „Am avut mereu treaba asta, să nu mă vadă cum sunt la televizor”

Vedeta TVR-ului, despre relația cu fiul ei: „Am avut mereu treaba asta, să nu mă vadă cum sunt la televizor”

de Andreea Borcilă,

Jurnalista Iuliana Tudor, 44 de ani, se bucură de timpul petrecut în familie, alături de soțul ei Răzvan Văcăroiu și copilul lor, Tudor Cristian. Gazda emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 recunoaște că băiețelul lor a vindecat-o de „nerăbdare” și i-a dat, în schimb, „echilibru”. 

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Iuliana Tudor a vorbit deschis despre viața de familie, în special despre fiul ei care va împlini 12 ani în decembrie. Întrebată ce crede că a preluat Tudor de la ea, jurnalista a răspuns că „a venit cu un rost”. 

M-a vindecat de nerăbdare, de impulsivitate. Am avut mereu treaba asta, să nu mă vadă cum sunt la televizor, cu artificiile de acolo, ci așa cum sunt eu, mama lui, Iuliana, și cam atât. L-am ferit multă vreme de ceea ce înseamnă lumea mea publică. Acum înțelege, știe ce fac, a lămurit vedeta Televiziunii Române, acolo unde lucrează de 22 de ani. 

Jurnalista, originară din județul Prahova, a absolvit la Universitatea Națională de Muzică din București, modelând mai multe proiecte tv, printre care „O dată-n viață”, „Nu uita că ești român”, „La telefon, muzica populară”. Timpul cu Tudor, spune ea, îl împarte cu muzica clasică pe care se străduiește să i-o împărtășească: ascultăm de toate. Pe lângă lecțiile de pian, mai face scrimă, merge la înot și joacă tenis de câmp. 

Mi-a dat echilibru, pe care cred că l-am învățat împreună. E un copil echilibrat în sensul în care se bucură cam de tot ce e în jurul lui. Bucuria asta, de pe chipul lui, am avut-o și eu întotdeauna. Pe mine, mă bucură orice trăiesc. Seamănă fizic cu mama și are caracterul tatălui, a mai continuat Iuliana Tudor la podcast.  

Jurnalista, implicată în mai multe campanii de sănătate 

Vedeta TVR-ului s-a implicat în mai multe campanii pe partea de oncologie, boli autoimune sau nu, dar „nu pentru că a trăit neapărat ceva similar”.

Am făcut o vizită înainte de Crăciun, la Spitalul Fundeni, pe etajul ăla unde sunt internați copiii bolnavi de cancer. Ăsta cred că e exercițiul de care are nevoie orice om care spune că are probleme. Când te duci acolo și vezi copiii aceia legați la perfuzii, la aparate, părinți distruși pentru care nu mai există nicio altă cale. Locul ăla este Iad și Rai, în același timp. După vizita de acolo, mi-am promis că orice va veni către mine legat de astfel de cauze trebuie să primească implicare. Ca oameni publici, ceea ce primim de la glorie, de la succesele pe care le avem, toate astea trebuie cumva întoarse comunității, e explicat jurnalista emoționată. 

A trecut prin momente dificile 

Iuliana Tudor a trecut prin momente grele cu prima sarcină și a preferat să o țină ascunsă cât mai mult timp, scrie Libertatea pentru femei. La vârsta de 33 de ani, medicii au avertizat-o că există riscuri majore să-și piardă copilul, dar totul s-a terminat cu bine.

„După ce medicii mi-au spus că va fi o sarcină cu risc major am considerat că cel mai potrivit ar fi să nu împărtășesc în presă motivul adevărat al acestei absențe. Mi-a fost teamă să trăiesc public drama pierderii unui copil, după ce anunțăm o asemenea bucurie”, spunea, atunci, Iuliana Tudor, mai precizează sursa citată.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te