Homepage  / Seriale / Seriale americane

Vești bune pentru fanii „How I Met Your Mother”: serialul va avea o continuare, cu Hillary Duff în rol principal

Vești bune pentru fanii „How I Met Your Mother”: serialul va avea o continuare, cu Hillary Duff în rol principal

de Redactia Tvmania

O continuare a celebrului serial „How I Met Your Mother” a fost comandată deja de Hulu. Hilary Duff va fi protagonista noii producții, intitulată de această dată „How I Met Your Father”, scrie ew.com.

Noul serial a fost comandat de platforma de streaming Hulu, iar „How I Met Your Father” este proiectul care a picat la fix pentru Hilary Duff. Actrița tocmai a încheiat filmările pentru cel de-al șaptelea sezon – și ultimul – din „Younger”.

În noul serial, al cărui prim sezon va avea zece episoade, Hilary Duff va interpreta personajul principal, care va înfrunta problemele cu care se întâlnesc adulții celibatari în noul spin-off al serialului-cult care s-a terminat în 2014. Nu se știu amănunte despre modul în care se va lega povestea de cea originală.

Duff îi va da viață lui Sophie, o mamă care îi povestește fiului ei despre cum l-a cunoscut pe tatăl lui „cu ani în urmă”, în anul… 2021. Din poveste nu va lipsi grupul de prieteni din care Sophie făcea parte în tinerețe, în prim-plan aflându-se, așa cum vă așteptați, poveștile de viață ale acestora, modul în care fiecare dintre ei și-a dat seama cine este cu adevărat, ce-și dorește de la viață și cum te poți îndrăgosti în epoca aplicațiilor de dating.

„How I Met Your Father” va fi creat de Isaac Aptaker și Elizabeth Berger, responsabili pentru un alt serial de succes în Statele Unite, „This Is Us” (serialul a fost difuzat și la noi, de Pro TV). 

Cei doi au comentat: „Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Sophie (interpretată de Duff) îi povestește fiului său modul în care l-a cunoscut pe tatăl lui. Povestea ne întoarce în trecut, când Sophie și grupul ei de prieteni erau pe cale de a descoperi cine sunt, ce vor de la viață și cum te poți îndrăgosti în era aplicațiilor”.

În noul proiect au fost cooptați și cei doi creatori ai serialului „How I Met Your Mother”, Carter Bays și Craig Thomas, în calitate de producători executivi.

De asemenea, Hilary Duff nu va fi doar actriță, ci și unul dintre producătorii noului serial marca Hulu.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Ideea refacerii How I Met Your Mother”, cu fețe noi, circula deja de multă vreme la Hollywood, a fost făcut inclusiv un pilot, cu Greta Gerwig, care însă a ajuns la coșul de gunoi.

Originalul „How I Met Your Mother” s-a terminat acum 7 ani

„How I Met Your Mother / Cum am cunoscut-o pe mama voastră” a fost difuzat de postul CBS între anii 2005 și 2014. Din distribuția serialului au făcut parte  Josh Radnor (Ted Mosby), Cobie Smulders (Robin Scherbatsky), Neil Patrick Harris (Barney Stinson), Jason Segel (Marshall Erikson) și Alyson Hannigan (Lily Aldrin).

La ora actuală, toate cele nouă sezoane ale serialului care prezintă căutarea plină de aventuri a lui Ted pentru a-și găsi sufletul pereche pot fi urmărite pe Netflix.

„How I Met Your Mother” a primit 24 de nominalizări la Premiile Emmy (a câștigat șapte trofee Emmy). În 2010, Alyson Hannigan și Neil Patrick Harris au câștigat People’s Choice Award pentru cea mai favorită actriță/cel mai favorit actor de comedie dintr-un serial TV.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te